2777
2789
عنوان

دلم برا بابابزرگم میسوزه کلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 32 پست
اره الان زنگش زدیم میگه بچه ها محل نمیزارن بهم  بابام گفت به بهونه دکتر میرم میارمش یه مدت ببر ...

خداخیرشون بده

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
تعارف میکنه ،برید دنباللش ب بهانه ی مُحر‌َم اگ مذهبیه بگید بریم حرم امام هئیت و اینابعد جند روز نگهش ...

یکیشون که با 30سال سن بیکاره فکر نکنم ازدواج کنه اون یکی هم بعد سالگرد مامانبزرگم ازدواج میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم فقط با زن گرفتن واسش بدبختش نکنید 

خیلی دیدم

این بنده خدا سنی ازش گذشته برید

زن بگیرید بیچاره میشه

اینا قلبشون ضعیفه 

اون فکر میکنه مزاحم مادر شما هست 

مادر پدرتان باید بزن بیارن پیش خودشون 

یک ماه بمونه روحیش عوض میشه

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.