2777
2789
عنوان

شوهر خییلی پولدار ولی خیانت کار !!آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 105 پست

خودت نوشتی دیگه!!! خودکشی کرده! ببین آدم به کجا میرسه که خودکشی کرده! هم از من و شما بهتر میفهمیده ماشینش چیه! هم بهتر میتونسته پولاشو بریز و بپاش و خرج کنه! هم بهتر بلد بوده بره مسافرت و دور همی! اما عیب این اقافقط خیانتکاریش نبوده! انفجار شخصیت و سلامت روح و روان یکنفر که در مال و ثروت و تفریح به راحتی میتونه غرق بشه تا مرز خودکشی کار هرکسی نیست! همینکارو به راحتی میتونه با نفر بعدی هم انجام بده!

چی بگم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته  کدوم رو ترجیح میدید خودتون گلم شما  رابطه با آدمی که دنبال بی اخلاقی و خیانته ...

من ترجیح میدم کمتر پول داشته باشم ولی عشق و دوست داشتن باشه .

اینم که کمتر داشته باشم نه اینکه محتاج نون شب باشیما!! حداقل ی زندگی متسط

Queen of Ants😇
من تجربه زندگي دانشجويي رو داشتم تجربه زندگي خوبم داشتم به جرات هيچ چيز جاي پولو پر نميكنه البته پول ...

پول تا یه حداقلی خیلی لازمه یعنی بی پولی خودش عامل خیلی اختلاف هاست اما کمبود احساسی خیلی خیلی بده انشاالله این مورد رو نداری عزیزم.... کم کم بی انرژی میشی افسردگی میگیری با دیدن یه خانواده که پشت همن غم عالم میاد به دلت یه آخر هفته که همه دور هم جمعن تو بچه هات تنهایید و هزار تا کمبود دیگه 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
پس دوجنسكراس وگرنه خانمه بجه دومو كه پيدا نكرده مال شوهرشه 

نه عزیزم میگه همه زن وزندگی دارن برای حفظ وجه اجتماعیش زن گرفته واینکه یکی به سرولباسش برسه مهمونیاشو مدیریت کنه دو سه ماه یکبارم به همسرش ی سرویس میده دهنشو ببنده شاخ نشه براش طلا و پول وماشین و.... برای بچه اولم از ماه اول عروسیشون کلی خانمه دعوا میکرد سنم بالاست بچه میخوام این کاری نمیکنه بچه اولش یکی دوساله بود کل فامیل فهمیدن مرده همجنس گراست تعجبم چرا دومی رو آورد تازه مرده همبشه میگه پسر میخوام 

پول بينهايت مهمه اصلا عشق بدون پول بيمعنيه  كدوم اتيشي بدون چوب و نفتو،،، دوام مياره ...

پول اگه اصن نباشه ب نظرم نمیشه عاشق موند .

ببین یعنی حتی عاشق موندن هم پول میخواد پووف

Queen of Ants😇
خیانت کرده دیگه!!  با زن متاهل بود  تهشم وقتی زنش مرد همونو گرفت!

با همون زن متاهل خیانتکار 😑😵‍💫😵‍💫😵‍💫 احتمال میدم زن اولی رو دیگه نمی‌خواسته پس اونم مهر طلب بوده خیلی این مساله بهش صدمه زده... ولی برام عجیبه چجور با زنی که به مردی که با اون در تعهد بوده خیانت کرده به تعهد رسیده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

حالا استارتر بگو شغلش چیه که اینهمه درامد داره؟ما که دستمون بهش نمیرسه لااقل منبع درامدشو بدونیم شاید پولدار شدیم

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

نه عزیزم میگه همه زن وزندگی دارن برای حفظ وجه اجتماعیش زن گرفته واینکه یکی به سرولباسش برسه مهمونیاش ...

ولی با همچین مردی نمیشه سر کرد!! 

حالا فاعل بود یا مفعول🤦🤦🤦

Queen of Ants😇

۱۴ساله از ازدواجم میگذره حسرت یه مبل ساده دارم حسرت اینکه یه شب بریم رستوران هر غذایی دوست داشته باشم بدون دغدغه هزینه سفارش بدیم  که متاسفانه نمیشه زندگی بدون پولم هیچ ارزشی نداره هر چقدر هم شوهرت غاشقت باشه 

🖤🌧️🌈🎹🥘
پول تا یه حداقلی خیلی لازمه یعنی بی پولی خودش عامل خیلی اختلاف هاست اما کمبود احساسی خیلی خیلی بده ا ...

من خدا روشكر اين مشكلو ندارم اما خانمه زيادي بي اعتماد به نفس بوده كه خودكشي كرده طلاق ميگرفت حقشم ميكرفت اخر هفته نميخواست كسي بياد پيشش ميرفت كلاس يوگا سونا ناخوناشو درست ميكرد سفراي يه روزه ميرفت حتما كه نبايد يه مرد ور دلش باشه كه دنيا برلش بگذره