2777
2789
عنوان

شوهر خییلی پولدار ولی خیانت کار !!آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2342 بازدید | 105 پست
چجوری بچه. دار شدن اگه صفره

دو ماه یکبار برای اینکه دهن زنه رو ببنده ی سرویس میره سر بچه اول کلی زنه دعوا و اعتراض به پدر مادرش این هیچ کار نمیکنه و.....تعجبم چطور زنه این همه خفت وخواری رو تحمل میکنه ادای خوشبختارو در میاره اونم جلو کسایی که همه میدونن ومیدونن زنه میدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرده با یه زن متاهل بوده  بعد مرگ زنش باهمون ازدواج کرد

خیانتکاری قسمت بیرونی رابطه ش هست که شما میبینید 

ولی ادم عادی چون شوهرش خیانت کرده خودشو نمیکشه! تو همین نی نی سایت نگاه کن کم نیستن که شوهر آس و پاس و بی تربیتشون خیانتم میکنه ولی بازم میبخشنش!!! اما کسی که خودکشی میکنه اونم به شکل جدی( نه اینکه نمایشی باشه فقط بدحال بشه) از نظر روحی و عاطفی منهدم شده! و این فقط با خیانت تنها نمیشه! این اقا اخلاق بسیار تخریبگری داره که زنش رو تا اون مرز رسونده! توجه کنید با توجه به تمکن مالی شوهرش میتونست به راحتی بگه اوکی برید یه خونه ی دیگه زندگی کنید من نبینمتون! یا اینکه بگه باشه مهریه مو میگیرم ابروتم میبرم ... اما اون ترجیح داده خودشو نابود کنه! این به طور قطع نتیجه ی یک فرسایش طولانی و عمیق در زندگیش بوده که اونو به خودکشی رسونده! چون از سن هیجانات جوانی هم رد شده بوده تینیجر نبوده بره خودشو بکشه 

چی بگم والا
با همون زن متاهل خیانتکار 😑😵‍💫😵‍💫😵‍💫 احتمال میدم زن اولی رو دیگه نمی‌خواسته پس اونم مهر طلب ب ...

ببین این آقا زن داشت بعد اون دختر باهاش دوست شد .

یه مدت بعد اون دختر ازدواج کرد بهترین زندگی و ... براش مهیا شد 

سه سال بعد طلاق کرد 

تمام این سه سال هم با این آقای اول در ارتباط بود 

تهش انقد گندش درومد که زن این مرد خودکشی کرد .

اون آقا هم زنشو طلاق داد 

و از واج کردن

Queen of Ants😇
خیانتکاری قسمت بیرونی رابطه ش هست که شما میبینید  ولی ادم عادی چون شوهرش خیانت کرده خودشو نمیک ...

دقیقا درسته .

اون خانم یه روشی رو برای خودکشی انتخاب کرد که مرگ قطعیه( نمی‌گم که تو سایت بدآموزی نشه) 

بعدشم سنش کم نبود 

Queen of Ants😇
من خدا روشكر اين مشكلو ندارم اما خانمه زيادي بي اعتماد به نفس بوده كه خودكشي كرده طلاق ميگرفت حقشم م ...

من همکار مجرد سن بالا زیاد دارم نمی‌دونم چرا خانم ها تو جامعه ما جوری تربیت شدن که انگار ازدواج نکردن خیلی اتفاق وحشتناکی براشون افتاده تک و توکی اونجور که شما میگی هستن بی سر خر عشق دنیا رو می‌کنند 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

فقط بیماری های‌ عجیب‌غریب مقاربتی نگیرم‌.بقیش حله

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
دقیقا درسته . اون خانم یه روشی رو برای خودکشی انتخاب کرد که مرگ قطعیه( نمی‌گم که تو سایت بدآموزی نش ...

کمبود پشتوانه احساسی وقتی همه چیزت رو تو اون رابطه گذاشتی از درون نابودت میکنه 

نکته همیشه یه چیزهایی رو ته دلت برای خودت نگه دار همه چیزت رو بپای کسی نریز 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤