2777
2789
عنوان

شوهر خییلی پولدار ولی خیانت کار !!آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2343 بازدید | 105 پست
موافقم . من خودم موافق یک زندگی معمولی تر ولی با عشق هستم

نبود پول زودتر میرینه تو اعصاب و رابطه بین طرفین ولی کمبود احساسی مثل کرم از درون میخوردت تا یه روز میبینی فقط یه مرده متحرکی.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم یه زندگی معمولی تر ولی باعشق بهتره

راستش هنوز نمیدونم کار درستی کردم طرف رو رد کردم یا نه چون با اینکه متاهلم بخاطر اینکه دوسش داشتم اعتراف میکنم گاهی بهش فک میکنم ولی خب تو اون شرایط ک وسط رابطه بودم واقعا نمیتونستم کنار بیام هر مدلی حساب کردم دیدم گنجایش این مدل زندگی رو ندارم 

ولی خب بعد ازدواج با این شرایط جامعه ما واقعاپول نقش خیلی زیادی تو زندگی داره هرچند ترجیح میدم شوهرم هم پولدار بود هم منعهد😂

من با تجربه بيشتر بهت ميگم  از قديم ميگن پول داشته باشه سر سيبيل شاه ناقاره بزن

فکر میکنی.... کمبود احساس در رابطه خیلی آزار دهنده هست مگر اینکه خودت کلا زیادی آدم بی احساسی باشی 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
فکر میکنی.... کمبود احساس در رابطه خیلی آزار دهنده هست مگر اینکه خودت کلا زیادی آدم بی احساسی باشی&n ...

من تجربه زندگي دانشجويي رو داشتم تجربه زندگي خوبم داشتم به جرات هيچ چيز جاي پولو پر نميكنه البته پول همراه سلامتي 

ولی باید خیلی تلاش کنیا😬😬

بله درسته 

کدوم رو ترجیح میدید خودتون گلم شما

رابطه با آدمی که دنبال بی اخلاقی و خیانته با وجود دوتا بچه و همسر حتی اینجا دیدم گفتن ازدواج هم نه رابطه و دوستی 

آدم بنظرم نباید شأن و ارزش و عزت نفس خودشو خورد کنه برای همچنین مواردی!

یاد گلزار افتادم آووکادو خاویار خورده بود😬😂

اره والا بنظرم صبونه خاویار بخورم بعد با شوهرم سر و کله بزنم بهتره تا نون و پنیر بخورم بعد باهاش هی سر و‌کله بزنم

😂😂😂