2777
2789

نمیشه یه دختر رو‌ یه شب دوست داشت، یه شب نداشت

نمیشه بهش گفت یه روز باش وُ یه روز نباش

نمیشه یه‌ روز عاشقش باشی وُ فردا جاست فرند

نمی‌شه امروز برای پریودش مفنامیک اسید وُ شکلات بخری وُ فردا بهش بگی «باز سگ شدی چرا؟»

نمیشه یه روز نگرانش باشی وُ فردا بی‌تفاوت

نمیشه امروز با قلب سِیوِش کنی وُ فردا با نام وُ نام‌خانودگی

نمیشه پیش یه سری ها ببریش وُ پیش یه سری ها پنهانش کنی

نمیشه یه روز قول ازدواج بدی وُ کارِت که راه افتاد بزنی زیرش

نمیشه…

نمیشه‌ دوست داشتن یه دختر به نیازای جسمیت وابسته باشه وُ توقع داشته باشی اون دلگرم باشه به رابطه.

دوست داشتن نصفه و نیمه به درد هیچ دختر

ی نمیخوره 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

همون دختری که شب زود می‌خوابه چون صبح زود باید بره سرکار. همونی که با سختی درس می‌خونه. همون که هدف داره. همونی که با هر چیزی دنبال فالو شدن نیست.

همونی که اصیل بودنِ رفتارش از اصل بودن لباسش براش مهم‌تره! همون که تلاش نمی‌کنه توی چشم باشه! همونی که براش فرقی نمی‌کنه با ماشین بره اینور اونور یا با مترو و اتوبوس! همونی که برای خانواده‌ش ارزش و احترام قائله. همونی که می‌شه باهاش قدم زد. همون که جز غیبت کردن هم، حرف داره واسه گفتن! همونی که بیشترِ وقتش جلوی آینه نمی‌گذره! همون که عقده‌ی پَریدن با پسرای پولدار وُ معروف رو نداره. همون که دستش توی جیب خودشه، همون که با بچه‌های کار مهربونه وکمک می‌کنه به آدما...

همون که از اول متن داره میگه:

عه، این که با منه :) 

اره، با توام!

دَمت گرم دختر. 

زندگی با تو جایِ «واقعی تریه». 

تو خیلی متفاوت وُ قِشَنگی!

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بعد از چندساعت پیامم رو سین میزنی  می‌پرسی داری چیکار می‌کنی؟!

دارم علاقمو به تو از دست میدم :) 

تو چیکار می‌کنی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی حد و اندازه خودشو،خودش تعیین میکنه

احترام هرکسی دست خودشه

دختر تا وقتی عزت نفس داره باهاش محترمانه برخورد میشه و ارزشمنده

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من