2777
2789
عنوان

باشگاه🚶‍♀️

94 بازدید | 8 پست

نمیدونم یهو چیشد به سرم زد برم باشگاه 😂چن روز بیشتر نیست ک میرم ولی خداوکیلی چقدر خوبه روحیه آدم کلا عوض میشه

واسه چاقی میرم به نظرتون تاثیری داره؟

همش ۴۳ کیلوام🥲😂اونم با ۱۹ سال سن

چیا بخورم چاق شم برنامه غذایی ندادن بهم 😐🚶‍♀️

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موز ،ماکارونی، سیب زمینی آب پز ، نشاسته با شیر ، کره بادام زمینی ....

مرسی❤️

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

برنامه غذایی با توجه به برنامه ورزشیت از مربی بگیر، من قبل باشگاه شیک میخوردم موزو جو دوسر و شیر و خرما و کره بادوم زمینی و پسته بادوم اگ دوس داری البته مخلوط میکردم، بعد باشگاه نودل یا ماکارونی یا سیب زمینی اب پز البته اینو با سس سفید قبل باشگام میتونی بخوری تو باشگاهم موزی تخم مرغ اب پزی گردویی خرمایی چیزی ببر البته اگه موزو خزما و پودر نارگیلم قاطی کنی گردالو کنی بخوری خوبه، و بخش اصلی حجم مربوط به تغذیته تو بری باشگاه تغذیه کناسب نداشته باشی عضله میسوزونی من سه ماه پراکنده رفتم ۲کیلو اصافه کردم و بدنمم فرم خوبی گرفت بعدشم بخاطر کنکور نرفتم همچنان عضله بازو و رون پام همونطوری دم داشت و فرم

برنامه غذایی با توجه به برنامه ورزشیت از مربی بگیر، من قبل باشگاه شیک میخوردم موزو جو دوسر و شیر و خ ...

خیلی کامل گفتی ممنون فدات شم