2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 51 پست
خداروشکر  عزیزم مشکلتون چی بود ؟؟  توی چند هفته بچه سقطمیشد؟؟

من مشکل خودایمنی و انعقادی داشتم 

با پردنیزولون و آ اس آ و انوکساپرین نتیجه گرفتم 

قبلش سقطهام توی ۵_۶ هفته بود هیچکدوم قلب نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکل خودایمنی و انعقادی داشتم  با پردنیزولون و آ اس آ و انوکساپرین نتیجه گرفتم  قبلش ...

کاش منم همچین مشکلی داشتم  😭  مشکل ندارم  ک بخوام با مصرف دارو  بچه سالم  داشته باشم  

بازم خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم 

کاش منم همچین مشکلی داشتم  😭  مشکل ندارم  ک بخوام با مصرف دارو  بچه سالم   ...

همون هیدروکسی که داده دارو بوده دیگه 

سرچ کنی متوجه میشی برای مشکلات خودایمنی تجویز میشه

من  کلینیک سقط مکرر این سینا رفتم  پیش فوق تخصص  و  زنان و داخلی و متخصص های ایم ...

دکتر رزاقی برا سقط مکرر حرف اول رو نمیزنه ولی خوب ایران نیستن خودم بعد از سه تا سقط با داروهای ایشون بارداری سالمی داشتم، دکتر میترا فروتن هم خوبن

یک دکتر مشخص نداشتم زیر نظر مجموعه ای از دکترهای متخصص بودم  هر سری با چند تا دکتر با تخصص های ...

من دکترم  اعظم محمد اکبری بود  ولی پیش متخصص داخلی و  متخصص ایمونولوژی هم ویزیت میشدم 

همون هیدروکسی که داده دارو بوده دیگه  سرچ کنی متوجه میشی برای مشکلات خودایمنی تجویز میشه

باید مصرف کنم و  ماه بعد اقدام کنم دکترم گفت اگر باردار شدم تا هفته ۱۲ بارداری باید مصرف کنم 

باید مصرف کنم و  ماه بعد اقدام کنم دکترم گفت اگر باردار شدم تا هفته ۱۲ بارداری باید مصرف کنم&nb ...

من بجای هیدروکسی قرص پردنیزولون مصرف میکردم احتمالا هیدروکسی جایگزین همونه بعد بارداری هم تا ۱۲ هفته مصرف کردم

نوبت انلاین پیش دکتر امام تهران بگیر 

منم دکترا گفتن مشکل روماتیسم دارم از این سقط میشه بعد مصرف کورتون با اینکه بعد دکتر امام گفتن تشخیص اشتباه بوده ولی مجبورم کورتون ادامه بدم چون مصرف بی دلیل باعث ایجاد بیماری میش