2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعداز دوتا سقط تو ۶ هفته داشتم ، آزمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک دادم

الان تو بارداری سوم پردنیزولون و آسپرین و انوکساپارین استفاده میکنم خداروشکر تا الان خوب بوده 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

منم آزمایش ایمنی سالم بود فقط نمی دونم چرا دکتر برام لنفوسیت تراپی نوشته کسی علتشو می دونه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
اره دقیقاااا  انجام دادیم   همسرم با همون جلسه اول و آزمایش وروندش بسته شد  گف ه ...

اگه خودت هم مشکل ایمنی انعقادی نداری، باید پیش دکتری که تخصصش سقط مکرر هست بری شاید رحمت نیاز به بررسی دقیق تر داره، شاید سپتوم داشته باشی، من مشکل ایمنی انعقادی داشتم بعد از سه تا سقط مشکلم رو فهمیدم

مشکل من اینجاسن ک‌مشکل ندارم   رحمن کاملا نرماله

زنداداشم یه سقط این مدلی داشت الان خدارو شکر بچه بعدیش ۶ ۷ ماهشه

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
واقعااااا  شما هم سقط داشتی  آدرس واسم دکتر تو بهم میگی عزیزم  

آره عزیزم دکتر بهت دارو میده،باید تحت نظر پزسک باردار شی که تا بی بی چکت مثبت سد یه سری دارو مصرف کنی سقط نشه،دکتر زهره لواسانی بزنی تو نت برات میاره مطبش پایین تر از میدون فلسطینه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
آره عزیزم دکتر بهت دارو میده،باید تحت نظر پزسک باردار شی که تا بی بی چکت مثبت سد یه سری دارو مصرف کن ...

روز اول دوم پریودیت برو که فولیکولاتم ببینه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
اگه خودت هم مشکل ایمنی انعقادی نداری، باید پیش دکتری که تخصصش سقط مکرر هست بری شاید رحمت نیاز به برر ...

من  کلینیک سقط مکرر این سینا رفتم  پیش فوق تخصص  و  زنان و داخلی و متخصص های ایمونولوژی معاینه  شدم  و همشون گفتم باید بری اقدام کنی تا خودت باردار بشی و  یه بچه سالم باردار بشی