2777
2789
عنوان

سقط مکرر

2913 بازدید | 51 پست

سلام دوستان عزیز  

دوبار سقط  داشتم  ب فاصله  یک سال  هر دوبارشم قلب جنین تشکیل نشد  با شرایط روحی بد  ..

رفتیم کلینیک سقط مکرر  این سینا تهران    سه ماه رفت و آمد  کلی آزمایش و سونو  و مصرف دارو  گفتن  هیچ مشکلی من و شوهرم  نداریم و گفتن برواقدام ب بارداری کن ...خیلی نگرانم  میترسم  از بارداری مجدد  و سقط.. دلم یه نی نی سالم میخاد  که با شنیدن صدای قلبش  زندگیم رنگ ولی تازه بگیره  ....کسی بوده  ک  شرایطش مثل من بوده باشه و الان یه بچه سالم  داشته..اگ داشته ک چیکار کرده   منم راهنمایی کنید ...🙏

ازمایش‌ ایمنی و انعقادی هم دادی؟

اره عزیزم   سالم بود   آزمایش ژنتیک  هم دادیم اونم سالم بود 

دکترا گفتن  کاملا سالم هستین   باید اینقدر بارداری رو تکرار کنی تا یک فرزند سالم بدنیا بیاری    ...خودم  گیج شدم از حرفشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دارویی مصرف کردین عزیزم؟

متفورین روزی  ۳تا  گیوتین وزینک سلنیوم  ک تقویتی بود   و یه قرص  ب اسم هیدروکسی کلروکین سولفات  ک نمی‌دونم  علتش چیه بهم داد 

آزمایش های ایمنی، انعقادی، بررسی رحم، آزمایش dfi برا همسرت انجام دادی؟

اره دقیقاااا  انجام دادیم   همسرم با همون جلسه اول و آزمایش وروندش بسته شد  گف هیچمشکلی نداره

متفورین روزی  ۳تا  گیوتین وزینک سلنیوم  ک تقویتی بود   و یه قرص  ب اسم ...

هیدروکسی رو برای مشکلات خودایمنی تجویز میکنن که مانع سقط میشه  احتمالا همون داروی اصلیتون بوده 

به منم دکتر همینو گفت انقدر باردارشو تا بچه دارشی ۴تاسقط داشتم و نابود شدم همش گفتن مشکلی ندارید خ ...

مشکل من اینجاسن ک‌مشکل ندارم   رحمن کاملا نرماله 

بیا برو پیش دکتر من همه مدارکتو ببر،من نتیجه گرفتم ایشالله باردار میشی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم امیدوارم که مشکلت حل بشه سقط جنین خیلی بد وسخته،منم یه بار تجربش کردم پیش دکتر طب سنتی هم برو ...

ممنونم عزیزم  واقعا سخته عذاب روحی و درد  جسمی  آدمو نابود می‌کنه