2777
2789

خوب بود

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه عکس بینیتو بفرستی 

عکس تو سایت نمیفرستم گلم 🤗

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عکس تو سایت نمیفرستم گلم 🤗

اشکال نداره عزیزم فقط بینی تنها میخواستم بقیه رو کات کنی ببینم چطور میشه

من عکس بینیمو میزارم ببین به نظرت خوب درمیاد

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸
تغییراتش خیلی کمه ۱۵ تا ۲۰ درصد،دکتر اگه خیلی تبحر داشته باشه شاید رضایت بخشیش هم بیشتر باشه.البته خ ...

عکس منو ببین لطفا

اشکال نداره عزیزم فقط بینی تنها میخواستم بقیه رو کات کنی ببینم چطور میشه من عکس بینیمو میزارم ببین ...

باشه عزیزم بزار 

دکترت کیه

من که خدا رو شکر  دماغم اندازه تست ولی دماهای گوشتی اصلا قشنگ‌نمیشه بعد عمل نمیدونم چرا انگار یه شیب درست می‌کنند مستقیم می‌چسبه به صورت. اون حالت گردی کنار سوراخ های دماق دیگه نیست شیب داره

من که خدا رو شکر  دماغم اندازه تست ولی دماهای گوشتی اصلا قشنگ‌نمیشه بعد عمل نمیدونم چرا انگار ی ...

من پیش دکتر که رفتم معاینه کرد گفت گوشتی کامل نیست، غصروفیه دیگه نمیدونم والا

کاش عکسم میومد میدیدین

من پیش دکتر که رفتم معاینه کرد گفت گوشتی کامل نیست، غصروفیه دیگه نمیدونم والا کاش عکسم میومد میدیدی ...

به نظرم اگه خیلی ایراد نداره دستگیری نکنید ۹۰ درصد دمای عملی ها مشخصه عمل کردن و اصلا قشنگ نیستن

به نظرم اگه خیلی ایراد نداره دستگیری نکنید ۹۰ درصد دمای عملی ها مشخصه عمل کردن و اصلا قشنگ نیستن

میدونی از هیچی نمیترسم فقط از این میترسم که خوب در نیاد... کاش صددرصد بود