2777
2789
عنوان

خرید سوغاتی از مشهد؟؟

13167 بازدید | 55 پست

سلام خانما 

توی مشهد بنظرتون کجا و کدوم پاساژ ها قیمت هاشون واسه لباس و سوغاتی خوراکی خوبه؟؟ 

#یک_ عدد_عاشق_حیوانات🥲🤍عاشق بی زبان ها باش.... که خوش زبان ها پر از مکرند🫂🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مشهد سوغاتی میخواد ؟؟؟؟؟با دیگه این رسم طوغاتی رم جمع کنید  حالا که میخری بازار رضا هست ب ...

بازار رضا که واویلا اصلا حرفشو نزن. گرون میندازن به ادم. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
هفده شهریور

بستگی داره وضع مالیت چطوره 

اگر وضعتون خوبه هفده شهریور چیزی پسند نمی کنی بیشتر اجناسش برای قشر متوسط خوبه 

به نظرم خوراکی بخر برای همه بهتره 

میوه خشک و زرشک و زعفران 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
مگه توی شهرای دیگه حرم هست کاسبی میکنن ؟؟؟

قلب تپنده اقتصاد شهر زیارتی،همون کسبه حرم و مشاغل خدماتی به زوار تو شهر هستن، کم اشتغال زایی داشته این قضیه برا مشهد؟ از موجهای آبی بگیر تا پدیده و... 

قلب تپنده اقتصاد شهر زیارتی،همون کسبه حرم و مشاغل خدماتی به زوار تو شهر هستن، کم اشتغال زایی داشته ا ...

ای بابا نمیخوام وارد جزییات بشم تو همین قلب تپنده چقدر سر مردم کلاه گذاشتن 

من کلی گفتم که چقد همین رسم سوغاتی باعث رونق خرید و فروش میشه دو تام مثال زدم

منم کلا گفتم که رسم سوغاتی جمع بشه شما فکر کن یه خانواده میخواد بره نشهد بیلیط هواپیما و هتل هر نفر میشه ۶ میلیون حالا متوسط زیاد انچنان بالام نه ۶ تومن تو خانواده ۴ نفره میشه ۲۴ میلیون بعد اگه بخواد سوغاتی ام بخره تو این گرونی میشه خدودا ۵ تومن حالا باز کمش یخورده ام برای خودش خانواده اش خرج کنه طرف اونم ۵ تومن میشه ۳۴ میلیون 😐یه سفر ۳ روزه و دو شبه بخاطر همین موضوع همیشه از سفر زیارتی فراری بودم