2777
2789
عنوان

میشه واس خواهرم دعا کنین🙏🥺❤

999 بازدید | 6 پست

ممنون میشم شده ی صلواتی ایت الکرسی چیزی براش بفرستین🙏🥺😔

ک کنکورشو خوب بده خیلی غصم میشه خیلی زحمت کشید خیلی درس خونده ولی ناراحت رفت تو خدا دعا کنین دل شاد بیاد خونه.خودم ب درک دلم میخاد حدقل اجیم ب ارزوش برسه🤲❤توخدا دعا کنین براش اسون باشن 

لایک کنین یا کامنت بزارین ک بدونم درعوضش براتون سوره کوثر میخونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
برا موفقیتشون حمد خوندم 

مرسی عزیزم ممنونم ازت

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد از خودم حتی نمیدونستم امروز کنکوره..ان شاءالله ک خوب داده به ارزوش برسه عزیزم.

خوشبحالت عزیزم بخدا اجیم دار فقد جیغ میزنه

آبجیت چی میگفت از کنکور؟ اگه سخته واسه همه همینه.  مثل اینکه سخت بوده کنکور تجربی هم

اونم اومد خونه همش گریه میکنه 

گف نتونس زیاد جواب بده