2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم عاقل خودش سبک زندگیش رو انتخاب میکنه نه با حرف آدمای ... 

ادم عاقل سبک زندگیشو با حرف خدا تنظیم میکنه!

خیلی واضحه پوشش های زننده و خیلی بد بیشتر بهشون جسارت میشه

حالا این همه مقاومت واسه چیه

ن منظورش اینه شما میخواین تبلیغ کنین ک حتی اگه با حجاب باشین بهتون تعرض میشه پس بی حجابی بهتره

😑😂 بگیم به بیحجابم متلک انداختن میگن پوششت اشکال داره..

بگیم با حجابم متلک انداختن میگن میخوای ترویج بی حجابی کنی

زن علیه زن همینه دیگه!

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
من خودم مانتویی ام به پوشش بد بیشتر جسارت میشه .فکر نمیکنم درکش اینقدر سخت باشه!

درکش سخت نیست

ولی مریض با پوشش کار نداره 

اون کار خودشو میکنه 

در من مگه کسی به قول شما پوشش بد باشه کمب.د توجه داره؟

😂😂نخواستم دهنشو کثیف کنه🤧

😅😅😅خوب کردی .من که از دعوا چیزی متوجه نمی شم دو تا پست میخونم و میرم چشونه والا همه زن هستیم اونوقت خودمون به خودمون شک داریم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
@اعتصامی    

یا بوووویه 😶

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اره خوب مردا بیشتر تحریک میشن اصلا طبیعت مرد تحریک شدنه😂😂 اگر نبود خوب زاییدن نیز نبود 

کسی رو خودش غیرت داشته باشه... دلش نمیخواد کسی با دیدنش تحریک شه و با فکرش از اون کارا بکنه

😑😂 بگیم به بیحجابم متلک انداختن میگن پوششت اشکال داره.. بگیم با حجابم متلک انداختن میگن میخوای تر ...

خیلی زشته تو یه سایتی مردا از خانما دفاع کنن و خانما نه 

کاش میفهمیدید هیچ ربطی به حجاب نداره و قطعا هیچکس با این حرفا تغییر نمیکنه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...