2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
کی گفته به چادریا و باحجابا متلک میندازن؟؟ من چرا تا حالا کسی جرئت نکرده چیزی بهم بگه قیافه و اندا ...

من قبلا چادری که بودم هراز گاهی متلک شنیدم قیافمم شاخ نیس! که بگم از بس تو چشم بودم بهم متلک گفتن فقط اون ادما بی فرهنگ ومریض بودن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسرش .من بدبخت روزه بودم داشتم واسع افطار خرید میکردم هنوز یادم میاد روانی میشم تازه می گفت تو ...

آره واقعا خاک توسر این جور آدما 

اینا مرد نیستن نرن 

خر هم نره   مرد بودن به نر بودن نیست که تازه غیرت خر بیشتره 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

دقیقا، من بزور زدم تو سرش. دستم نمی‌رسید 🥺. بعدشم با آرنجش زد توی صورتم. خداییش یه آدم درستی نبود ا ...

اگه کامنتای منو بخونی و دوتا از دوستامون مخالف بودن دقیقا همین حقیقتا بود 

خدا لعنتش کنه  من چند وقت پیش باردار بودم بادخترم تو خیابون راه می‌رفتیم ی مرد کثافت از بغل ...

وا اینکه زیاد پیش میاد😐🙄بیرون زیاد نمیری؟من چندین بار واسم پیش اومده فقط در حیرتم از اون حجم از بی شرف بودن این جور آدما

عزیزم چون صرفاً به شما کسی چیزی نگفته دلیل نمیشه که به هیچکس نگن من دوستم چادری به شدددددددددت سنگ ...

من خودم خيلي سال چادري بودم خيليم باحجاب شايد دو سه ساله ديگه چادر سر نميكنم 

خيليم برام پيش اومده بود بهم متلك مينداختن 

طرف مريض رواني باشه واسش فرقي نداره چه پوششي داشته باشي 

البته به محيطي كه زندگي ميكني هم ربط داره بعضي شهرا خيلي عقده اي هستن مرداشون

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔