2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
محاله روحو روانتو بهم نریزه.. و چرا میگین فک میکنم عمدی نبوده در صورتی که عمدیه اینکارا

میدونم، میگم چون داد و بیداد من بی فایدس توی اینجور مکانی ک شلوغه، میگم عمدی نبوده و خریدمو ادامه میدم، روانم بهم نمیریزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت میکنی مظلومی

جواب بدی وجه خوبی نداره

نمیدونم چیکار کنیم، ولی به روز خودمون نیاوردن هم دیگه خیلی مسخره است حداقل یه نگاه بد به طرف بکنید که از واکنشمون شااااید نگران بشه و ادامه نده

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

یاد خودم افتادم 

چند سال پیش 

بچه بودم ابتدایی بودم 

با مامانم رفتیم تو بازار 

یه دفعه مرد دست مالید به باسنم اونم محکم مالید و رفت 

اون موقع حالیم نبود چرا اینکار کرد

الان یادش میفتم اینقدر فحشش میدم 

خدا ازت نگذره مرتیکه   

🐈‍⬛❤️🐾
میگه چادریا کمپین راه انداختن😁( حالا چه کمپینی خدا داند🙄)

اهان .اشتباه فکر کرده😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
میگه چادریا کمپین راه انداختن😁( حالا چه کمپینی خدا داند🙄)

ن منظورش اینه شما میخواین تبلیغ کنین ک حتی اگه با حجاب باشین بهتون تعرض میشه پس بی حجابی بهتره

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم 

اون مریضای جنسی رو یه عده  خراب بی قید خیابونی بی حیا با وضعشون مریض کردن بعد  فکر شو بکن ...

افرین مرسی

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

وای فکر کن بیوفتی دنبال موتور و.. حالا چرا عقب موتورو گرفته مگه زورش میرسه؟

دقیق یادم نیس فقط یه صحنه محوی از اینکه مامانم خم شده دنبال موتور بود و جیغ میزد همون لحظه پسره بهرسمت دیوار خم شد و زد رو دست مامانمو گاز داد☹️

البته منم عصبانی بشم هر کاری ازم برمیاد قابلیت قاتل شدن در این لحظه هارو دارم

از مردا نیان تو تاپیک امضات مشخصه طرز فکرت چیه دیگه وقتمو هدر نمیدم سر فهموندن تو

منم نباید وقتمو برای بحث با امثال شما هدر بدم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...