2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
😅😅😅خوب کردی .من که از دعوا چیزی متوجه نمی شم دو تا پست میخونم و میرم چشونه والا همه زن هستیم اونو ...

😂بهترین کارو میکنی..

من دارم از حرص میترکم🤧

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی رو خودش غیرت داشته باشه... دلش نمیخواد کسی با دیدنش تحریک شه و با فکرش از اون کارا بکنه

بابا خوب به ما چه مردا تحریک میشن 😂😂

خودمونو بکشیم تحریک نشن

شما اینقدر غیرتی هست مانتو پوشش کامل نیست از پشت برجستگی تکون میخوره ببخش میگما چادر سرت کن

دمت گرم 

چاکریم

من خودم همجنس های نانجیب خودمو بهتر میشناسم اونوقت طرف اومده میگه به پوشش بد بیشتر جسارت میشه

اقا زن متاهل با دوتا بچه هم هزارتا چشم دنبالشه

اخلاقیات تو این مملکت از بین رفته مثل بقیه مسایل که توی بجران هستیم بحران اخلاق اجتماعی هم داریم و این نسل داره قربانی میشه

اتفاقا بیشتر از همه دعوا داری این تاپیک هیچ ربطی به حجاب نداره مشخصه هدفتون چیه الکی میخواید بحث رو ...

از کجا میدونی افکار ایشون اشتباهه؟

اگه میگی هرکسی باید هرجوری که دوس داره زندگی کنه! نباید به افکار بقیه بگی غلط..

میگی آزادی ولی بقیه که نظرشونو بیان میکنن بهشون میگی فکرت اشتباهه

این آزادی نیست!

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
اون مریضای جنسی رو یه عده  خراب بی قید خیابونی بی حیا با وضعشون مریض کردن بعد  فکر شو بکن ...

این مردای عرب که کلا زن های کشورشون با چادرن و روپوشیه رو لابد زن های بی حجاب ایران خراب کردن 

چرا انقد درکش سخته مرد مریض حتی امریکا هم هست 

زن خراب هم همه جا هست حتی تو عربستان و عراق