2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این بلا توی تاکسی چند سال پیش سر منم اومد که چادر داشتم از دانشگاه میومدم مجبور بودم چند   ...

خاک توسرش .من بدبخت روزه بودم داشتم واسع افطار خرید میکردم هنوز یادم میاد روانی میشم تازه می گفت تو اومدی تو بغلم ....

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
مشکل اینه ما توانایی کتک زدن نداریم خب، طرف امکان داره حتی سلاح سرد داشته باشه! خواهران منصوری ک نی ...

دقیقا، من بزور زدم تو سرش. دستم نمی‌رسید 🥺. بعدشم با آرنجش زد توی صورتم. خداییش یه آدم درستی نبود اونجا کمکم کنه؟ مردم غیرت ندارن. بنظرتون غیرت آینه به پوشش خانما گیر بدن

ميدوني اصلا براشون فرقي نداره چه با حجاب باشي چه نباشي مريضن مريض حتي مكاني كه توش قرار دارن براشون ...

باورت نمیشه طرف اصلا بهش نمی‌خورد کثیف باشه با یه کت و شلوار و شیک و پیک البته همیشه میگم نباید ساکت موند و باید حقشو گذاشت کف دستش تا به غلط کردن بیوفته کاری که دقیقا من بلد نیستم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
از مجبوری بوده خدا زده🤣🤣🤣🤣🤣

😁😁😁گشته دیده بی چادر نیست دلشو خوش به من کرده بوده

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
مشکل اینه ما توانایی کتک زدن نداریم خب، طرف امکان داره حتی سلاح سرد داشته باشه! خواهران منصوری ک نی ...

اتفاقا نباید کتک بزنی اینجور وقتا فقط اروم با مشت بزن لا ی پاش جوری که کسی نبینه زدی 

به خدا که همینههه! جدا از اون من دقت کردم اینروزا به چادریا و اینایی که باحجابن بیشتر متلک میندا ...

شاید شکلات باز و دستمالی رو کسی دوست نداره؟هرکی رد شده یه لگدی زده بهش

سربسرمون نذار؟؟؟؟ مگه میشه؟؟ مگه انقدر روانی شدن مردم ؟؟؟؟

این کار یه نوع اختلال روانیه

خیلی ها متاسفانه مبتلا هستن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮