2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
واای منم دقیقا روبه روی حرم امام رضا اتفاق افتاد مرتیکه خجالت نکشید

ميدوني اصلا براشون فرقي نداره چه با حجاب باشي چه نباشي مريضن مريض حتي مكاني كه توش قرار دارن براشون مهم نيس حداقل به حرمت يه مكان مذهبي اين كار نكنن

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونیم ک فک میکنه هرکس یکم پوشش بازتره این حقو به مردا میده ک هربلایی میخوان سرش بیارن مریضه

دقیقا عزیزم من با مقنعه و چادر این اتفاق برام افتاد. الان هم معمولی هست تیپم. آدم متعصبی نیستم ولی سعی میکنم هرجایی مناسب همونجا باشم

من چی بگم که امروز از جلسه کنکور میومدم یه مرده دودو ل اش رو در اورد بهم نشون داد😒 بدو بدو فرار کرد ...

ببخشید خندم گرفت یهو😂😂چجوری وسط خیابون نشونت داد 

دیونت بود مگه

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
من باشم میسپرم به مردای اون اطراف نه خودم 

بعد مردای اطراف از کجا متوجه بشن که کسی به این خانم دست زده؟ شما که میگی نباید جیغ بزنه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خب بنظرم همین بروی خودمون نیاوردنا باعث شده همچین آدمایی وجود داشته باشن و جرات داشته باشن. سریال ن ...

دمت گرم خوبش کردی این کار شما هم جسارت میخواد هم قابل تحسین .ب اون مرد ومردهای اطراف فهموندید ک تاوان کار زشتشون رو میبینن

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ک شما نرها هر گوهی خواسین بخورین؟ بعد ماها کوتاه بیاییم؟ بیا پایین عامو اون دوران تموم شده الان دخت ...

برعکس فهمیدی..

میگه نمیگم بهش که کوتاه بیا

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

من یکبار رفته بودم حرم امام رضا 

متأسفانه اونجا تو شلوغی یا آقایی ... 

بچه هم بودم 

واقعا میتونم بگم که دیگه نرفتم و اون مرد گند زد به تصور من و پیش خدا و امام رضا و من مدیونه اون دنیا بابت کارش که باعث سیاه شدن ذهن من بچه شد