2777
2789
عنوان

چیزی شبیه ت.ج.ا.و.ز

| مشاهده متن کامل بحث + 16608 بازدید | 359 پست
تو یجا بو میاد اختیار نفس کشیدنتو داری نفس نمیکشی دیگه؟

این قیاست اصلا ربطی به این موضوع نداره فقط میخوای کم نیاری و خودتو گول بزنی

نه این بوعه نه اون تنفس 

به نطرم یه فکری به حال عقایدت بکن یا از تاپیک خارج شو

وقتی ۱۳ سالم بود یه آقا از پشت خودش رو چسبوند بهم و مادر داد زد سرش و منو کشید برد.... هعیییی خیلی ...

اینا چقدر بی همه چیز هستن که به بچه 13 ساله رحم نمیکنن

مادرت باید طرف رو فحش بارون میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم که امروز از جلسه کنکور میومدم یه مرده دودو ل اش رو در اورد بهم نشون داد😒 بدو بدو فرار کرد ...

وای اینو گفتی یاد یه چی افتادم پنج شیش سال پیش ساعت پنج صب امتحان داشتم دانشگاه مسیرم دور بود زود میرفتم زمستون هوا تاریک مترو نزدیک خونمون بود همین ک درو باز کردم برم دیدم یه دخترو و پسر دارن چیز میکنن درو هم بسته بودم کلیدم نداشتم یعنی قلبم داشت میومد تو دهنم چقد وحشتناک بود نمیدونستم کجا برم چیکار کنم دست و پام داشت میلرزید

شما احمق تشریف دارید. پس خارج از کشور باشید چپ و راست به همه تجاوز میکنید؟ پس احتمالا به خواهر و ماد ...

توی فرانسه که از بس زیاده متاسفانه ازدواج و رابطه با محارم هم به دست شیطان! قانونی شده....

خب داد زد این دوستمون، ک چی؟ ولی قدیمی گفته سگ رو باید بی محل کرد، البته نظر منه

اتفاقا اگه کتکشون بزنی برای بقیه مردها درس عبرت میشه .چشمشون میترسه ک ممکنه نفر بعدی اون باشه ک کتک میخوره وآبروش میره

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
برای منم پیش اومده خیلی سنم کم بود 

دقیقا برای منم فکر کنم کلا۱۱ ۱۲ سالم بود

مردک به بهونه آدرس پرسیدن صدام کرد

رفت نزدیک دیدم که بلهه اوضاع بسیار خراب است

ولی من به شخصه ترسیدم و فرار کردم مغزم اون لحظه کار نکرد جیغو داد کنم

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
سربسرمون نذار؟؟؟؟ مگه میشه؟؟ مگه انقدر روانی شدن مردم ؟؟؟؟

اره برای منو دوستمم پیش اومد سال ۸۳ دبیرستانی بودیم 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
جاهای زیارتی؟؟؟؟؟این خانم تو بازار بوده شما وصلش میکنی به جاهای زیارتی؟؟؟؟اون یکی دیگه میگه چادریااا

اره جاهای زیارتی بدتره شلوغ پلوغ باشع که هیچ 

حالا چی داری میگی مردای ایرانی سالمن ؟!؟ به نظرم عقده جنسی بعضیا دارن 

اصلا ناهار نتونستم بخورم اینقدر که حالم بد شد اه اه 🤮🤮🤮🤮🤮

آخی طفلکم حق داشتی مادر

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع
نه اتفاقا اصلا نمیگم بهش که باید کوتاه بیای و از حقت دفاع نکنی 

خب دیگه 

فرض کن تو نباشی پیشش

رفته باشه پاساژ

همین اتفاق براش بیفته 

وقتی تنهاست یا با دوستشه

دعواش می‌کنی که چرا شرف مرده رو بر باد دادی و از حرمت و پاکیت دفاع کردی با اعتراض به رفتار اون مرد ؟! 

عزیزم چون صرفاً به شما کسی چیزی نگفته دلیل نمیشه که به هیچکس نگن من دوستم چادری به شدددددددددت سنگ ...

گفتن ولی خیلی کم پیش اومده

ولی خودم میبینم جاهای مختلف، خانمایی که پوشش مناسب ندارن حرفای بدتری میشنون

به حجاب ربطی نداره .من با چادر بودم پسره قشنگ بغلم کرد هنوز یادم میاد عصبی میشم

دقیقا این بلا توی تاکسی چند سال پیش سر منم اومد که چادر داشتم از دانشگاه میومدم مجبور بودم چند  بار  ماشین بگیرم 

که تو یک قسمت سوار شدم یه زن جلو من عقب بعد یه مرد و یک مرد دیگه عقب 

یهو دیدم یه چیز داره منو قلقلک میده  

یهو دیدم کثافت دستشو آورده شکمم رو قلقلک میده که داد زدم آقا درست بشین چه غلطی می‌کنی مرتیکه 

راننده یهو ترمز زد  یکم جلو تر یکی از مردا پیاده شد تا جایی که من پیاده بشم دیگه راننده مسافر نزد  

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید