2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
چه جالب میشه بدونم تو پربازدیدی چی هست که یه ادم بخواد بخاطرش دروغ بگه😂طلامیدن کارمیدن چی هست که ه ...

یعنی من دروغ میگم من چندتا تایپک با این موضوع دیدم تاحالا

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واچه ربطی به بی احترامی داره خب شاید بنده خدا خاسته راحت باشه ازصبح خسته شده ازهمه چی حرف درنیارین ت ...

من خودم عیدا غذا حاضری سفارش میدم هم کباب هم جوجه....چون خونواده ی شوهرم پر جمعیت هستن عمه های شوهرمم میان حدود 50 نفری میشیم... بعد یه بار خواهر شوهرم گفت واااااااااای سه روز دیگه خونواده ی شوهرمو دعوت کردم نمیدونم چیا درست کنم... گفتم حاضری بگیر اینجوری خسته نمیشی بیشترم با مهمونات وقت میگذرونی... یدفعه آتیشی شد گفت وااای نه مگه بی دست و پام که از بیرون سفارش بدم کلی پشتم حرف میزنن که عروسمون بلد نیس غذا بپزه😐

یه زوجی رو میشناسم هم سن و سال خودمون.. این دو تا شدیدا مینیمال پسندن. تو خونشون فقط دو تا قاشق، دو ...

زندگی مینیمالیست عالبه خوبه ...

اما همین سبک زندگی رو یه سری ادمهای مصرفگرای پولدار باب کردن که قشر ضعیف رو‌ در حداقلها نگهدارن و براشون عادی کنندکه از  دنبا و تجملات چیزی نخان و بابت خداقلها شاکر باشند.....

مثله اکثر روانشناسا که تو زندگی خودشون موندن اما برا همه وی تز و مقاله میدن 

استاد ماهم خیلی میحرفید در مورد مینیمالیستی اما هر هفته یه  کت شلوار تنش بود و چن مدل ساعت و ...

سفره یه بار مصرف مگه چشه؟  منم سفره ی بار مصرف ميندازم برا مهمون  چون بدم میاد یه نفر جل ...

گل گفتی 

من تا الان از 5 نفر تا 40 نفر مهمان که توی خونه خودم پذیرایی کردم، لیوان کاغذی و سفره یکبار مصرف استفاده کردم.

یکی باید بشه مسئول پاک کردن سفره. 

لیوان هم اوایل ازدواج، کاغذی نمیذاشتم، هر دفعه چندتا لیوان میشکست.

ولی دیگه برای بقیه وسایل سفره و نوع غذا و دسر سنگ تمام میزارم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

با سفره یه بار مصرف یا لیوان یه بار مصرف مشکلی ندارم ولی با قاشق و ظرف یه بار مصرف نمیتونم غذا بخورم دست خودمم نیست مطمئنا خیلی ها اینجورین  ‌

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
این یه فرهنگیه که تازه اومده و داره جا میوفته، طبیعیه یه عده خوششون نیاد..... ولی ایکاش غذاتو میخورد ...

آسیب زدن به محیط زیست والا فرهنگ نیست 

عین بی فرهنگیه 

من یکمدت استفاده کردم بعد دیدم هر آدمی بخواد اینهمه ظرف به طبیعت اضافه کنه چه بلایی سر طبیعت میاد اخه