2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
خانوما تا استارتر میاد میشه لطفا خواهشا لطفا لطفا به پرسشنامه من ج بدید ؟ بخدا خیلی احتیاج دارم ...

عزیزم من جواب دادم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حتما غذاش خوب بوده که جرات نمیکنی بگی چی بود. نظرتم اصلا مهم نیس بدرک که نخوردی

🤪

😂🤪

😂😂🤪

😂😂😂🤪

😂😂🤪

😂🤪

🤪

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6میلیوون ظرف پذیرایی الان  پولی نیس ک

منم ۸ میلیون دادم سرویس قاشق و چنگال ۱۵۷ پارچه خزیدم برای اینکه جلوی مهمون پلاستیکی نزارم یعنی چی اخه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

دخترا من تو نون شب خودم موندم حالا خواهرم همه آخر هفته ها میاد شهرمون و اینجام خونه داره 

مامانم ول کنم نیست هر بار هی میگه زنگ بزن فلانی دعوت کن 

چرا درک نمیکنه وقتی خودش میاد یخچال باز میکنه میبینه فریزر خالیه 

یه مرغ میخرم بسته ای یه تیکه ای میکنم روزی یه تیکه برا بچم درست میکنم مستاجرم  

بقران خسته شدم

چرا مامانم درک نداره ای خدا همش میگه خواهرت دعوت کن صمیمی بشید چند بار گفتم چيزي ندارم ولی هر هفته حداقل سه بار بهم همینو میگه و خواهرمم ک میره مامانم زنگ میزنه بی عرضه  بی لیاقت دعوتش نکردی بازم رفت

طرف خاسته راحت بشه از صبح خسته بوده حتما اینم ناراحتی داره؟بنطرم شماجایی مهمونی نرو چون هرکس یه سبکی داره براخودش 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دخترا من تو نون شب خودم موندم حالا خواهرم همه آخر هفته ها میاد شهرمون و اینجام خونه داره  ماما ...

خوب بگو مادرم هیچی تو خونم نیست 

پول بده تا دعوت کنم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

اون به شما بی احترامی نکرده که

فقط تنبلی و بی سلیقگی خودشو نشون داده همین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خوب بگو مادرم هیچی تو خونم نیست  پول بده تا دعوت کنم

والله ک چند بار گفتم درک نمیکنه ک میگه وظیفه شوهرته بیاره ن من 

خواهرم دو تا شهر خونه داره وضعش خوبه ولی بازم من نمیرم خونه اش میگم یه مرغ کیلو صد تومن گوشت ۴۰۰ تومن تو خرج نیفته وام داره خرجا بالاست 

ولی من ک مستاجرم برم سر قبرم بیارم در ماه هفت تومن کرایم پنج تومن وام دارم یه تومن بیمه ام 

فدات عزیزم 😘 

ممنون مهربون ❤️

اره درسته تربیت خیلی مهمه، تو جامعه بچه ای ک ادب نداشته باشه جایی نداره و ترد میشه 

اره همیشه همینه ادم از طرافش تاثیر میگیره برا همین همیشه با ادمای خوب مثبت اندیش ادم باید رفتو امد کنه 

وای یه جوری میگی انگار همون غربی ها ک جهان سومی نیستن اصلا از ظروف پلاستیکی استفاده نمیکنن اگ اینطور ...

عزیزم اونجا هم استفاده میشه من کی گفتم استفاده نمیشه. اما زیر ساخت هاشون درسته سالهاست برا مردمشون فرهنگسازی کردن در این زمینه استفاده بی رویه نمیکنن مثل ما ایرانیا . جدا سازی زباله انجام میدن . بازیافت میشه این جور ظروف  و اینکه محصولی که تو بازار هست مثل برا ما از مواد تجزیه ناپذیر نیست همشون گیاهی هست و زود تجزیه میشه. 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
بعضیا این رو توهین میدونن ولی بنظر من اگه باب و رسم بشه خیلی خوبه ادم دیگه مهمونی دادنی راااحت میش ...

کار درستیه که باب بشه؟کاری به مسئله احترامش ندارم.ولی اینهمه میگن استفادشو کم کنید.یه جایی برا بچه هاتون‌بزارید اینهمه زباله تولید کردن کجاش خوبه که مد بشه.اینهمه طرف قشنگ  میتونید تو مهمون داری نشورید بزارید مهمون رفت اروم اروم بشورید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فدات عزیزم 😘  ممنون مهربون ❤️ اره درسته تربیت خیلی مهمه، تو جامعه بچه ای ک ادب نداشته باشه ج ...

جسارت نباشه طرد❤

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷