2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست
خوب کردی عزیزم دنیا دو روزه مگه حالا ماییم شبو روز مهمون داریم که باقاشق پلاستیکی پذیرایی کنیم؟ سا ...

اصلا من درک نمیکنم یعنی چی ی بار مصرف 

هر جا رفتم مهمونی صابخونه ظرفای گرون قیمتش و آورده کرده تو چش ما 

جوری ک می‌ترسی بشقابها خش نیوفته ی وقت😂

احترام ب مهمونه ظرف پذیرایی خوب من به استارتر حق میدم ناراحت شه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
شستن ۸تا دونه قاشق انقدراهم اب مصرف نمیکرد وای موندم چقد ظرف یکبار مصرف طرفدار داره حالا لیوان و س ...

شما قبل از ریپلای بخون من اسمی از قاشق و بشقاب اوردم؟؟؟

خیر

من گفتم چه بهتر که لیوان و سفره یه بار مصرف باشه

اما شما هم طرز تفکرت رو درست کن

اگه قرار باشه برای هر چیزی آب هدر بدی و بعد بگی اینکه چیزی نیس و مگه چقد آب میخواد

سرنوشتمون خیلی ترسناک میشه

الانم اخبار فقط از بحران آب ایران میگه

حالا نمیخوام بحث رو به بیراهه بکشید

چیزی که استارتر گفت بی احترامی محسوب نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين ما تو احترام گذاشتن به مهمون رو دست نداريم سنت خانوادگيه مادرم عاشق مهمون بازيه ظرف ميوه و شكلا ...

اینا درست

ولی کسی که قاشق یکبار مصرف برا ۸ نفر مهمون توی خونه اورد به نظرت اصلا براش مهمه که تو غذا بخوری یا نه؟؟؟؟

خانم دستش تنگه پول نداره غذای اعیونی بذاره ولی قاشق استیلم نداره؟؟؟؟؟

طرف یه قیمه با سالادو جوری توی ظرفاش میچینه ادم لذت میبره از اون غذا بخوره

تو چلو کبابو جوجه و بهترین غذاروهم بذاری توی ظرفای سفید و بی رنگو روحه پلاستیکی با قاشق پلاستیکی ادم میلش به غذا نمیکشه.

پول نداشته غذای خوب بذاره ظرف استیلم نداشته بیاره برا مهمون؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

دور همی دوستانه توی قابلمه هم بخوری ایراد نداره ولی توی مهمونی رسمی این.چجور مسخره بازیه من بودم.می ...

والا ما پارک بریم از این ظرفای لیمون که مال پیک نیکه میبریم قاشق و چنگال و از خونه میبریم دیگه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
اصلا من درک نمیکنم یعنی چی ی بار مصرف  هر جا رفتم مهمونی صابخونه ظرفای گرون قیمتش و آورده کرده ...

افرین

اصن مهمون احساس بد میگیره میفهمه مهمونی زورکیه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

این ایراد گرفتن ها فقط تو ایرانه یا هر جا که جمع ایرانی باشه حتی خارج کشور 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اینا درست ولی کسی که قاشق یکبار مصرف برا ۸ نفر مهمون توی خونه اورد به نظرت اصلا براش مهمه که تو غذا ...

اى بابا شما متوجه نيستى من با قضيه اون طرفا اصلا كار ندارم الان چند باره دارم تقبيح ميكنم كار ميزبانو توجه كن

ولى به رفتار استارترم به شدت نقد دارم

شما قبل از ریپلای بخون من اسمی از قاشق و بشقاب اوردم؟؟؟ خیر من گفتم چه بهتر که لیوان و سفره یه بار ...

خب عزیزم میدونی برای درست کردن این ظروف چقدر اب مصرف میشه کلا برای درست کردن لباسامون هم اب زیادی مصرف میشه باید درکل بازنگری جدی بشه برای بحران اب خدا بهمون رحم کنه

والا ما پارک بریم از این ظرفای لیمون که مال پیک نیکه میبریم قاشق و چنگال و از خونه میبریم دیگه

اره بابا ماهم از اونا میبریم

یکبار مصرف مث پوست پیازه برداریشون میشکنه.باز اونم به کنار قاشقو کجای دلم بذارم

یکی از دوستای من هست حتی خودش و شوهرش هم که هستن ظرف یکبار مصرف استفاده میکنه

میگه نمیخوام وقتم با ظرف شستن تلف شه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
اى بابا شما متوجه نيستى من با قضيه اون طرفا اصلا كار ندارم الان چند باره دارم تقبيح ميكنم كار ميزبان ...

خب یه نفر نباید به میزبان بفهمونه کارش زشته؟

شاید بفهمه به خودش بیاد

واچه ربطی به بی احترامی داره خب شاید بنده خدا خاسته راحت باشه ازصبح خسته شده ازهمه چی حرف درنیارین ت ...

ب هرحال برای مهمون رسمی آدابی وجود داره 

قاشق یکبار مصرف فقط واسه هیات و نذری مناسبه

حالم بهم میخوره از سفره یکبار مصرف بی احترامی به مهمپنه

چه بی احترامی؟

سفره ، سفره س دیگه...حالا یه بار مصرف میندازی دور ، صد بار مصرف رو پاک میکنی میندازی تو کشو آشپزخونه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️