2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188543 بازدید | 1093 پست

من باشم ناراحت نمیشم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اگه مهمون داشته باشم لیوان رو یکبار مصرف میزارم سفره رو هم همینطور ،البته اطرافیان ما همه همینطورن شده حتی ظرف سالاد یا ماست رو هم یکبار مصرف استفاده کنن

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
واچه ربطی به بی احترامی داره خب شاید بنده خدا خاسته راحت باشه ازصبح خسته شده ازهمه چی حرف درنیارین ت ...

که اینطور !

کاش شما بودی و میدیدی 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

سمت ماهم جز قاشق چنگال بقیه کلا ی بار مصرف میارن

بعد نیس ک 

راحتم هست دیکه ظرف اینا نمیشوری

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
من خودم اگه مهمون داشته باشم لیوان رو یکبار مصرف میزارم سفره رو هم همینطور ،البته اطرافیان ما همه هم ...

خب سفره و لیوانو اوکی 

بشقاب و قاشق دیگه چرا 

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن

یجوری میگین بی احترامی انگار فحش داده خب بنده خدا حتما حالو حوصله ی جمعوجورکردن نداشته گفته راحت باشم این همه خرج کرده زحمت کشیده به چشم نمیاد دوتا ظرف فوری حرف شد بنظرم شمادیگه هیچوقت هیچ جامهمونی نرو نه خودت اذیت بشی نه صاحب خونه معذب

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ما برای مهمون هم زشت میدونین که از سفره یه بار مصرف استفاده کنیم ، سفره مجلسی گذاشتم کنار برای مهمانداری . حتی برای پذیرایی هم از ظروف دم دستی خودمون هم استفاده نمیکنم و ظروف مهمان جداست . 

منم دوست ندارم جایی میرم اینجوری ازم پذیرایی بشه ولی خودتو کمی بزاز جای طرف و جور دیگه ای فکر کن،شاید به دلیلی مجبور بوده از ظروف یکباز مصرف استفاده کنه.

من باردار بودم اوایلش بود و به کسی نگفته بودیم ،مهمان داشتیم همه چیزو یکبار مصرف گذاشتم که دیگه فشار بهم نیاد،میدونی شاااااید همچین دلیلی داشته باشه