2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست
دیگه مظلوم نمایی نکن دیگه. توهین قومیتی کردی عزیزم. همش تبریز تبریز.. پست هات هست که.  حالا هی ...

چقدر دروغگو شما دیدی من تو این صفحات توهینی بکنم ؟؟ از صفحه ۴۸ و ۴۹ داره فحش میده همه دیدن چی گفته بعد میگه بمن توهین کردیدمن اصلا جوابشم ندادم حسابش نکردم هی برام ریپلای زده 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون اون خانم قبلش چی بمن گفت که جوابشو این دادم قبل دخالت این خانم کسی حرفی از تبریزیا نزد که جگع ب ...

باابا همه جا خوب و بد داره

هیج جا هم مثتثنی نیست

خیلی وقتا هم جفت طرفا خوبن فقط بخاطر تفاوت فرهنگی بد برداشت میشه همین

چ گفتی دربارشون مگع

درباره ی تبریزیا هیچی اما درباره ی خونواده ی شوهرم همه چی گفتم با اون خانم درددل میکردیم وسط صحبت اصالت خونواده شوهرشو پرسیدم گفت که اونم تبریزیه اخه مال من تبریزی هستن و شباهت حرفاشو دیدم گفتم ببینم کجایین انگار اشنان و...این وسط یکی دیگه خودشو انداخته وسط و میگه توگفتی گدان تبریزیا و شروع کرد به اینکه خودتون بدین و ...منم مجبور شدم چندمورد از کارای خونواده شوهرمو بگم و بهش ثابت کنم که فقط حرف من نیس حتی شوهرمم درمورد خونوادش و گدابازیاشون عاصی شده اون خانم میگه تورو داری کل تبریزیا رو میگی

چقدر دروغگو شما دیدی من تو لین صفحات توهینی بکنم ؟؟ از صفحه ۴۸ و ۴۹ داره فحش میده همه دیدن چی گفته ب ...

واقعا من از خودم متاسف شدم امروز عضو نی نی سایتم. خیر سرم تو این سایتم که یکم سیاست زنانه و تحلیل رفتارهای بقیه رو یاد بگیرم برعکس اینجا پرخاشگری دارم یاد میگیرم😂😂😂 آروم باش ..‌ 

عزیزم نظرت چیه بریم یه تاپیک دیگه کلا؟ یا اصلا از سایت خارج بشیم چند ساعتی؟

اصلا حسابت نمیکنم بدبخت وحشی تو داری خودتو میکشی هی 😄

احتمال زیاد توداری خودتو میکشی از قدیم گفتن فحش رو بنداز وسط صاحبش برمیداره تو به خودتون شک داری یقه ملت رو نگیر رو اعصابت کار کن نمیدونم از کجا خوردی که پری اما برای ایندت بده نکن خواهر اینجور باخودت از این به بعدتم پست ها رو دقیق بخون شده ده بار بخون اما بفهم چی میگن چون کسی مثلن حوصلش نمیگیره هی به تو بفهمونه 

واقعا من از خودم متاسف شدم انروز عضو نی نی سایتم. خیر سرم تو این سایتم که یکم سیاست زنانه و تحلیل رف ...

من تو تاپیک دیگه بودم ریپلای کرد و فحش داده الانم مظلوم نمایی میکنه وقتینی نی یار نمیاد ادم مجبوره خودش جواب بده دیگه 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

واقعا بعضیا رو درک نکردم بی احترامیه نمیدونم چیه چ اشکالی داره مهم اینه دور هم خوش باشیم والا من مهمون باشم املت بزاره ولی خوش بهم بگذرع بهتره تا چلو کباب با ظرف چینی بخورم بعد شاید از اینکه با شما راحته یبار مصرف گذاشته  من خودم شخصا ادم راحتی هستم موقع رفتن مهونی یا اومدن مهمون سخت نمیگیرم این چیزا م برام ارزشی ندارن

حرص نخور  گوشی رو بزار کنار  برو به زندگیت برس❤️

نه چرا حرص بخورم اخه توهین نکردم که فقط تعجب میکنم صدبار توضیحم دادم نمیفهمه اگه توهین کرده بودم خوده نی نی یار حذفم میکرد 

احتمال زیاد توداری خودتو میکشی از قدیم گفتن فحش رو بنداز وسط صاحبش برمیداره تو به خودتون شک داری یقه ...

عزیزم میشه خواهش کنم شما هم آروم باشی؟❤ آقاجان من اشتباه کردم بهم برخورد. حل میشه اینطوری قضیه؟😂

بسه دیگه بچه ها..