2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188563 بازدید | 1093 پست
من متنفرم از یکبار مصرف و اینکه یکی دعوتم کنه از بیرون غذا سفارش بده،به نظرم این یک نوع بی احترامی ب ...

😑 خب شاید یهو براش مشکلی پیش بیاد نتونه غذا بپزه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

منم دوست ندارم جایی میرم اینجوری ازم پذیرایی بشه ولی خودتو کمی بزاز جای طرف و جور دیگه ای فکر کن،شای ...

اصن شاید همه ی ظرفاش خورده زمین خرد و خاکشیر شده 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بشقاب که بگذریم ،حقیقتا با قاشق و خصوصا چنگال یک بار مصرف نمیشه غذا خورد

میشد فقط بشقاب رو یک بار مصرف بگیرن

شستن قاشق چنگال واقعا سخت نیست اونم برای ۸ نفر!

تازه به خاطر سنگینی قاشق چنگال بشقابا هم پرت نمیشدن😉

فک کن تو بشقابهای شل و ول یکبار مصرف حتی گیاهیش بخوای برنج و خورشت بریزی ،اصلا حجم کمی هم توش جا میشه

قاشق چنگالای یکبارمصرف بی جون و کم توان برای زنها و مردهای گنده

لیوانی که یکی دوبار توش نوشیدنی بخوری از حالت میوفته

حالا بماند چهره زشتی که به سفره میدن

بنظرم بحث سفره یکبار مصرف کاملا از ظروف یکبارمصرف جداس

سفره یکبارمصرف نه بی احترامیه و نه اسیبی به مهمان میزنه و فقط بخاطر راحت جمع کردن و دست وپاگیرنبودن موقع جمع و جوره

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من متنفرم از یکبار مصرف و اینکه یکی دعوتم کنه از بیرون غذا سفارش بده،به نظرم این یک نوع بی احترامی ب ...

چقدر ادا اصول دارید، ما بخوایم به یکی حال بدیم و خیلی برامون عزیز باشه از بیرون کوبیده سفارش میدیم خودم پلو و سالاد درست میکنم،میدونی چقدر برامون هزینه ش بیشتر میشه؟؟ ولی به عشق مهمون هزینه میکنیم😊 در سایر موارد حتما دو مدل غذا درست میکنم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

عزیزم به نظر من اونقدر مهم نبوده که شب به خاطرش نخابی. به میزبان سخت نگیرید تا همیشه دور همی پابرجا باشه. اگه بهتون بد اخلاقی کرده اون بحثش جداست. ولی نداشتن میوه و دسر ممکنه مشکلی داشته .پولی یا مسی نبوده براش خرید کنه 

فک کن تو بشقابهای شل و ول یکبار مصرف حتی گیاهیش بخوای برنج و خورشت بریزی ،اصلا حجم کمی هم توش جا میش ...

بله دقیقا منم موافقم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مهمان داری یه آدابی داره باید به مهمان نهایت احترام رو گذاشت و با بهترین وسایل و مواد غذایی که تو خونه هست از مهمان پذیرایی کرد، اماااا مهمان بودن هم آداب خودشو داره از جمله اینکه وقتی از خونه میزبان اومدیم تمام اتفاقات مهمونی رو تموم شده بدونیم و از بحث و غیبت در مورد میزبان و نحوه پذیراییش خودداری کنیم. استارتر عزیز کار میزبان شما درست نبوده اما کار شما هم خیلی زشته اینجا مساله رو بازگو میکنید یک درصد احتمال بدیم حتما دلیل مهمی داشته که نتونسته از ظروف اصلیش استفاده کنه.

درسته استفاده از ظروف یکبارمصرف برای محیط زیست خوب نیست البته یک سری شون قابل بازیافت هستن ولی فکر کنین میزبان خسته بوده اصلا به هر دلیلی دلش نمی خواسته ظرف بشوره و بعد ظرف ها رو جا بعضی از طرف ها واقعا سنگین هستن و یا اصلا نمیشه تو ماشین گذاشت این قدر توقعات نابه جا نداشته باشید . مثلاً که چی من تو ظرف یک بار مصرف غذا نمی خورم یا غذای بیرون رو نمی خورم یعنی یک ادعا هایی آدم این جا میبینه فکر می‌کنه با هشتاد میلیون کنت و کنتس داره زندگی میکنه

ظروف یکبار مصرف بی کلاسی که هست ولی بی احترامی شاید نباشه . آدم از حرکات و پذیرایی طرف می فهمه . اگه غذا خوب باشه بی احترامی نیست. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من نتونستم تصورش کنم وتابحالم پیش نیومده و ندیدم جایی با ظروف تمام پلاستیک پذیرایی کنن معمولا تو مسافرتا استفاده میشه

خودم گاهی رو سفره ام لیوان یه بار مصرف میزارم که اونم بخاطرش موذبم.. 

یادمه یه بار سه مدل غذا درست کرده بودم با کلی مخلفات مادر شوهرجان گیر داده بود سفره و لیوانت یه بار مصرفه و بالای منبر داشت سخنرانی میکرد شوهرمم یهو پاشد یه دیس برداشت لیوانا رو عوض کرد یه بار مصرفارم جلو مهمونا انداخت تو اشغالی 

چقد دنبال عیب و ابراد کار مردمین دوست داشته مهمونیشو اینطوری برگزار کنه و شما هم دوس نداشتی نخوردی تموم شد رفت  

سبک زندگیش اینه که همه چیو راحت بگیره و شاید با سبک زندگی شما فرق داره دلیل بر بی احترامی نمیشه 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24