2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188560 بازدید | 1093 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توجه کردم هر کی بخودش احترام میزاره توی زندگیش موفق تره منم مثل شمام باید این اخلاقو بزاریم کن ...

اره خوب واقعا احترام بخوده ادم 

خودم ک تو مهمونی چیزی میگفتم کتک میخوردم😂😂🤦‍♀️

ولی برا بچم از همون اول سعی کردم همچی خیلی اونجوی ک عادتش دادم باشه نزارم بقیه دخالت کنن

جاریت خیلی پرو طلاق فقط😂😂 😂 

من مظلوم میخورم قهرم نمیکنم😑😂

اصلا شاید مشکلی بوده مثلا بیماری میتونه بعد بشوره و جمع و جور کنه، شاید شرایط خاصی شده ظرفیتش جایی بوده! و هزارتا شاید دیگه!

اگه هم شنید همونجا میپرسیدی چی شده فلانی همه ظرفا یبار مصرف

ولی اینکه لب نزنی و ناراحت شی درست نیست بدون اینکه دلیلش رو بدونی

فقط وضعیت مالی دلیل کافی نیست برای اینکه حق بدی ناراحت بشی!

واقعا سفره‌ی مشمایی و لیوان یکبار مصرف پلاستیکی شایسته‌ی مهمونی نیست اونم زمانی که غذای گرم سرو میشه‌...سفره‌ی کتان و لیوان کاغذی شکیل تر و مناسب تر هست در صورت استفاده از وسایل یکبار مصرف...نظر شخصیه منه و تجربه‌ام اینه که همینم بزرگترها اکثرا قبول ندارند و بی احترامی ميدونند یا واقعا با سلیقه شون سازگار نیست...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

وقتی دعوت کرده پس حتما شرایطشو داشته که مهمون بپذیره ، از نظر منم کارشون زشت و بی حرمتی به مهمان بوده ، آدم اون همه پول میده ظرفای خوشکل میخره که بهتریناشو بزاره جلوی مهمان نه اینطوری با بی اهمیتی رفتار کنه 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

شما از طرف ارثی میراثی چیزی طلب داری عزیزم؟ توی این دوره زمونه ی سختی و بدبختی که هر کی هر چقدرم داشته باشه باز گرفتاری خودش رو داره چند نفر پا شدین رفتین خونه مردم (حالا اصلا خودشم دعوت کرده باشه) بعدم انتظار داری مثل رستوران سفارش می‌دادی مخلفات هم برات بیارن؟

واللا دوره سختیه من اصلا دیگه جرات نمیکنم خونه کسی حتی پولدارهاش برم. الان بیشتر مردم از سر معذوریت هستش که فامیل نسبی و سببی دعوت میکنن هر از گاهی. اصلا از ته دلشون نیست. حتی من میگم نکنه طرف راضی نباشه لقمه نارضایتی از سفره اش بخورم. برای همین جایی نمیرم. انقدر دیدم خانواده مهمونی دادن به کسی ولی از ته آشپزخونه کلی نفرین کردن که الهی کوفتتون بشه. انقدر شنیدم و حتی توی همین نی نی سایت خوندم حکایت صاحبخونه ناراضی از دعوت مهمون. هر چقدرم خوب برخورد کرده باشین و سفره شاهنشاهی براشون انداخته باشی ولی بازم نباید انتظار داشته باشی. واللا نزدیکترین فامیل آدمم که از یک خانواده باشن الان به سختی دلشون میاد مهمونی بدن. توی این گرونیها و بحران غذا رفتی خونه یکی که حالا یه فامیلی هست و نیست توقع چندانی نداشته باش. 

سنگین و رنگین بشینین توی خونه هاتون تفریح هم میخواید برید این همه پارک استخر چه می‌دونم طبیعت سینما باغ. آخه مگه مجبورید می‌رید خونه مردم خودتون رو سبک میکنید.آدم حرمتش دست خودشه. الان میدونی میوه کیلو چنده گوشت چنده برنج چنده؟ روغن هر بطری چنده؟ خوب واقعا چه انتظاری از طرف داری؟ 

اره خوب واقعا احترام بخوده ادم  خودم ک تو مهمونی چیزی میگفتم کتک میخوردم😂😂🤦‍♀️ ولی برا بچم ...

نه جاریم بنده خدا زنه خوبیه وقتی میریم خونش خیلی خیلی زیاد احترام میزاره از جون و دل مثل خانواده خودش ولی چیزی خوشش نیاد سریع میگه آره خوب منم بچه بودم همینجوری بهم میگفتن نگو و زشته ولی درست نیست اصلا .منم انشالله دخترم بزرگ بشه بهش یاد میدم بی احترامی نکنه ولی خواسته اشو بگه راحت.

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بعدم بخورید پاشید برید طرف وایسته سر پا تا چند ساعت شیشه و چینی و سفره و بشقاب و چنگال و قاشق و لیوان بشوره. عجب توقعاتی دارید بابا. الان مردم هر کی سرگرم کار خودشه تقریبا هر چند نفر باید واسه یه نفر کار کنن که روزیش دربیاد. کی وقت داره بشینه واسه مهمون کاسه بشقاب بشوره سفره پاک کنه دیسک کمر بگیره؟ عجب توقعاتی

نه جاریم بنده خدا زنه خوبیه وقتی میریم خونش خیلی خیلی زیاد احترام میزاره از جون و دل مثل خانواده خود ...

عزیزم خدا حفظتون کنه 

شوخی کردم 

چقد عالی با شخصیته😍 

ان شاءالله عزیزم خدا برات نگهش داره😘

اره ان شاءالله مام بتونیم عوض بشیم ولی جاری خوب و زرنگ ادمو زرنگ میکنه