2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188558 بازدید | 1093 پست
خب منم برای مهمان گفتم  چرا مهمان دعوت میکنن یعنی ندیدی تو فیلم ها چند مدل قاشق گذاشتن یکی سوپ ...

اونارو ول کن منم دیدم باز صد رحمت به قاشق پلاستیکی خودمون کره ایا و چینیا و ژاپنیا برا همچی چوبه 😂😂😂

رفتم چوب خریدم یکی واای مسخره بازی نمیدونم چطوری میخورن خودشون 

شوهرم میگفت خودشونم نمیتونن بخورن برا همین کله اشون تا ته تو کاسشونه بشقابم ندارن 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که اصل کاریات اوکی بودن لیوان و سفره رو من هزاران جا دیدم و برا همه عادیه اما ظرفو مخصوصا قاشق ...

نمیدونم به خانم برخورده بور در حالیکه کرونا بود میترسیدم واقعا حامله هم بودم تازه بازم غذا پختم و ظرف چینی گذاشتم اونم ظرفای من که مربعی و بزرگن اره منم از قاشق یکبار مصرف بدم میاد گاهی زبونم زخم میشه باهاشون

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

سفره و لیوان یک بار مصرف اشکال نداره

ولی بشقاب و قاشق و چنگال درست نیست

مگه مسافرت رفتن یا مراسم که همه چیز یک یار مصرف باشه

منم بودم بدم میومد ولی غذا میخوردم بی احترامیه چیزی نخوری

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم🖤

نمونه تمام عیار یه ایرانی. همیشه دنبال  تعارف و تجلل و چ.سی اومدن و زرق و برق پرستی. جالبه بدون ...

نه ما میتونیم مثل اونا باشیم نه اونا مثل ما

چه مثال بی ربطی زدی

استارتر نگفت ظرف آنچنانی باید میذاشت

گفته چرا همه چیز یک بار مصرف گذاشته

اینم بگم خیلی ها از ظروف یک بار مصرف بدشون میاد

میگن ضرر دارند و یا چندششون میشه از ظرف لاکی

خواهر شوهرت خیلی خوب بوده روش شده بگه  من باشم سرمم بالا نمیارم روم نمیشه 😂 😂 😂

خواهرشوهرم خیلی رکه همیشه حرفشو میزنه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
قضاوت کردن بدون فکر هم از خصیصه های دیگه ایرانی هاست. شاید آبشون قطع بوده برای چند روز و اجبارا باید ...

آفرین این و به خودت هم بگو که راحت استارتر و قضاوت میکنی

کلی هم حرف بارش میکنی تازه مسخره هم میکنی

میدونستی بعضیا عادتشون هست که اینکار رو بکنن و ربطی به بی‌فرهنگی نیست 

منطق پشت اینکار اینه که خانما بیشتر دورهم باشند و هی خانما بخاطر ظرف‌های ناهار یا شام وقت بیشتری تو آشپزخونه نباشن 

به قول معروف یه کم صاحبخونه رو ببینیم و اینقدر تو آشپزخونه نباشه

شرمنده خودش نمیشه کاش منم میتونستم باشم ولی. همیشه نگران ناراحت شدن بقیه ام

عزیزم توجه کردم هر کی بخودش احترام میزاره توی زندگیش موفق تره منم مثل شمام باید این اخلاقو بزاریم کنار خواهرشوهرم اگر قرار بود با هر رفتاری کنار بیاد یا تذکر نده ماشالله زندگی به اون خوبی نداشت جاریم اخلاقش همینه یادمه اومده بود خونمون من شیرینی آوردم داخل یخچال نذاشته بودم گرم بود بهم گفت ماله منو بچه هارو بزار یخچال خنک بشه مریض میشیم ببین بی ادبی نیست این چیزا احترام بخوده، مثلا من نمیتونم بل قاشق پلاستیکی غذا بخورم رک باید بگ یدونه قاشق فلزی اگر میشه برام بیارید ممنون....که اکثرا مثل اسی ترجیح میدیم قهر کنیم چیزی نخوریم