2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
نسل جدید قاشق یه بار مصرفا قابلیت کندن ته دیگم از ته قابلمه دارن😂😂😂 ولی خب اره به حرف و حدیثای بع ...

۸تاقاشق شستن اخه کاری نداره بی احترامی قاشق دیگه انگار داره میگه دوس ندارم قاشقای خونمون رادهنی کنید

من خودم فقط سفره و‌لیوان یکبار مصرف

اونم برای مهمونای بالای ۲۰ نفرم.

از همش بگذریم با قاشق چنگالل یکبار مصرف غذاخوردن خیلی سخته.

از نشونه های رضایت میزبان

یکی غذای  خوبه که اینجا میکن اقتصاد خرابه توقع نکنید

دو میشه پذیرایی

سوم همین مرتب بودن خونه و امادگی پذیرایی مثل ظرورف

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر شما اشتباهه از نظر نیمی ازکاربرا استارتر حق  داره تبادل نظر همینه شمام جنبه نظر مخالف ...

من مگه بقیه رو میگم اسی رو گفتم چون اصرارداره که حرفش درسته درحالی که این همه دلیل اوردیم که ممکنه به هردلیلی این کارو کرده باشه باز اصرارداره که نه حق دارم ازاین گذشته من شمارو ریپلای نکردم اگه مایل بودم باشما بحث کنم قطعا شمارو مخاطب قرار میدادم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

حالا اگه بگم منم اینجورن و برا مهمون یکبار مصرف میزارم ناراحت میشید؟؟ 

خب بچه کوچیک دارم نمیخام مدام در حال ظرف شستن باشم یا بقیه اذیت شن ، شام ک بخوریم کلا سفره رو با تشکیلات داخلش جمع میکنم پرت میدم آشغالی و میام پیش مهمونام 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

خداییش الکی جانب داری نکنید بابا مهمون دعوت کزدن آداب داره مهمون حرمت داره یادمه پدر بزرگ مادربزرگای  ما پول قرض میکردن که سفره آبرو دار بندازن برا مهمونشون‌. آدم با این کار اول به خودش بعدم به اون مهمونی که حبیب خداست حرمت گذاشته نه به اون بریزو بپاشای  الکی و چشم و هم چشمی و حیف و میل برکت خدا نه به این شرتی پرتی و سره همی برگذار کردن مهمونی هرچیزی اندازش خوبه اخه استارتر هم میگه وضع مالیشون خوب بوده بعضیاتون فقط حال میکنید ساز مخالف باشین تو نظر سنجیا آدم باید برای خودش ارزش قائل باشه اسی من کاملا حالت و درک میکنم بخدا من خودم شخصا سنگ تماااااااام میذارم برا مهمونم زیباترین سرویس غذاخوریم و به حرمت مهمونام درمیارم بعد دوباره میشورم خشک میکنم میذارم تو کابینت 

میگم بااون قاشق هاکه نمیشه غذاخورد من توبیمارستان اصلانمیتونستم بااوناغذابخورم😅

تازه یه تیکه مرغ سفت سرخ شده نذاشتن جلوت قاشق بشکنه😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من مگه بقیه رو میگم اسی رو گفتم چون اصرارداره که حرفش درسته درحالی که این همه دلیل اوردیم که ممکنه ب ...

منم همون اسی رو‌میگم.

من تمایل داشتم ریپلای کنم شمارو

تا ازین اشتباه شناختی دربیاد

اینجا نیمی موافقن با استارتر که بهشون برمیخورد.

چرا بحث مگه عقده داریم؟☺️😅 یک تبادل نظر ساده است.

💕

تازه یه تیکه مرغ سفت سرخ شده نذاشتن جلوت قاشق بشکنه😂

اتفاقا توبیمارستان ماهی بودمگه میشدبااین قاشق هابخوری😅

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
دور از جونت گلم  بعضیا به جای لذت بردن از مهمانی و دورهمی فقط دنبال حاشیه هستند و من متنفرم از ...

👍👍👍

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم