2777
2789
عنوان

بفروشم؟؟دوسشون دارم اخه☹

123 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی ماه دیگ نی نیم ب دنیا میاد

هوا ب شدت گرمه و هرروز اب قطع میشه یعنی کلا انگار کولرنداریم ازبادپنکه گرم تره ی پولیم جمع کردم واسه زایمانم ک حدود ۱۵ تومنی میشه زایمانم‌ ی ۲۰ تومنی داریم...حالا میخایم اسپیلت بگیریم قسطی ماهی ۲ تومن تا ۱۰ ماه نصفشم باید جلوبدیم.. یعنی حدود ۱۴ ۱۳ تومن پول پیشش میشه... میگم ی دونه حلقمون بفروشم پول پیششو بدم بقیش قسطی میترسم برازایمان کم بیارم

از طرفیم میگم حلقه هامونوبفروشم دوتاشو ی نقد بردارم میگیدچیکارکنیم؟؟؟

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خانواده هاتون همینجوری تعریف کن که میخوای چکار کنی.. شاید بجای کادوی بچه کمکتون کردن کولر بخرین

کی میاد کولر۳۰ میلیونی بده قشنگم

حیف بخاطر ی کولر حلقتو بفروشی عزیزم یکم تحمل کن دیگه میگذره چند ماه دیگه تابستونم تموم میشه 

اخه خ واجبه خ توعذابم تواین گرما من هیجی نوزاد ک نمیتونه گرماتحمل کنه

اخه خ واجبه خ توعذابم تواین گرما من هیجی نوزاد ک نمیتونه گرماتحمل کنه

بازم با خودته ولی بخاطر دو ماه بیام به خودم استرس بدم و حلقم و بفروشم من بودم همچین کاری نمی‌کردم واقعن اونم سر کولر راهای دیگم هست برای خنک شدن حموم 😐🤦🏻‍♀😂

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
بازم با خودته ولی بخاطر دو ماه بیام به خودم استرس بدم و حلقم و بفروشم من بودم همچین کاری نمی‌کردم وا ...

بچه نوزادو چیکارکنی اصلا خودم هیچ..نوزاد نمیشه توگرما ول کردک نمیشه نیم ساعتی ی بارحموم کرد که