2777
2789
عنوان

میخوام مهمان دعوت کنم ۶ نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای بی ضرر برای خانم باردار که برنجی باشه پیشنهاد بدین لطفا که اگه دلش خواست بتونه بخوره ژله بهتر ...

کی گفته زرشک پلو ضرر داره؟

زعفرون در حد رنگی شدن پلو ضرر نداره که

همینطور زرشک

ادویه جات هم همینطور 

وای خدا چقدر سختش میکنی بارداره بارداره

والا مام باردار بودیم همه چی خوردیم 

هیچ اتفاقی نیفتاده 

در حد معقول از هرچی بخوری اوکی هست

احساس میکنم داری باردار بودن رو بهونه میکنی

سالمند لازانیا دوست نداره معمولا

یه برنج و قیمه ای هم بزار 

اونا هم دوست دارن بعد مرغو جوجه زعفرون میخواد میترسم  قورمه و قیمه هم پر ادویه اس ضرر نداره و ...

نه ضرر نداره بابا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پیشنهاد بدین لطفا چیزی که مجاز باشه واسه خانم باردار

خاله من که باردار بود لازانیا و هر چه بر پایه پاستا و پیتزا بود غیر مجاز بود براش یا نهایت به عنوان عصرانه خیلی کم پزشک تاکید میکرد به عنوان وعده غذا مصرف نکنه

بقیه غذا ها مجاز بود

نمیخوام اصراف بشه،خودمونی هستن،فقط غذاهایی رو میخوام درست کنم که خانم باردار بتونه بخوره عروس خانم ...

بنظر من یه غذای سنتی هم بزاری بهتره 

اگه نمبخوایم اصراف بشه سوپ رو حذف کن 

یه خورش هم بزار بنظرم یا چند تکه مرغ 

ایرانی ها تا برنج و خورش یا  مرغ نخورن ته دلشون رو نمیگیره  ،،،،انگار هیچی نخوردن 

بنظرم آقایون هم سنتی دوست دارن 

تازه وقتی میگی پاگشا هست لازانیا مناسب نیست ،،،،،

یا لازانیا رو حذف کن ،،،،به جاش چلو مرغ بزار 

یا لازانیا و یه غذای خورشتی درست کن 

یه غذای پلویی بی ضرر برای خانم باردار بگین که اگه میلش کشید بتونه بخوره

جز زرشک پلو فکر نکنم چیزی ضرر داشته باشه، میتونی پلو با تن ماهی درست کنی و کشمش، لوبیاپلو ،هویج پلو

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
یه غذای پلویی بی ضرر برای خانم باردار بگین که اگه میلش کشید بتونه بخوره

تنها چیزی که زن باردار نباید بخوره جیگره

همه چی ازاده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
توچه خوبی😁ماحامله شدیم هیشکی محلمون نداد هردوطرفم نوه اوله🤯

فدااااات 🥰🥰🥰

حتما اونا یه جور دیگه هواتو دارن 

من خودمم از دو طرف زیاد شانس نداشتم برای همین سعی میکنم کارایی که ناراحتم کرده در حق اطرافیانم نکنم