2777
2789
عنوان

میخوام مهمان دعوت کنم ۶ نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدااااات 🥰🥰🥰 حتما اونا یه جور دیگه هواتو دارن  من خودمم از دو طرف زیاد شانس نداشتم برای هم ...

نه به جز شوهرم که همه جوره هوامو داره کسی دیگه کار خاصی نکرد😂کارخوبی میکنی حتی به نظر من ازش بپرس چی دلش میخاد اینجوری خوش حالش میکنی😁

منم ازوقتی باردار شدم از سوسیس پنیر اینا بدم اومده

سوسیس که نمیزنم گوشت چرخ کرده و قارچ واسه اونم پنیر کم میزنم

گفته دوست دارم گفتم حالا که دلش خواسته دعوت کنم درست کنم واسش

خوبه بدتون اومده خاله ام بدش نمی اومد ولی پزشک گفته بود نخور البته خودش هم قصد رعایت داشت دیگه اصل ...

اره من قبل بارداری خیلییییی میخوردم هفته ای یکی دوبار پیتزا اگه بدم نمیومد خیلی سخت میشد جلو خودمو بگیرم

سوسیس که نمیزنم گوشت چرخ کرده و قارچ واسه اونم پنیر کم میزنم گفته دوست دارم گفتم حالا که دلش خواسته ...

دستت دردنکنه عزبزم😍نوش جونتون ان شا الله کوچولوهم به سلامتی به دنیا بیاد

نه به جز شوهرم که همه جوره هوامو داره کسی دیگه کار خاصی نکرد😂کارخوبی میکنی حتی به نظر من ازش بپرس چ ...

همون شوهرت به اندازه همه دنیا کافیه

لازانیا رو خودش گفته دلم میخواد گفتم حالا که دلش میخواد به همین بهانه دعوتش کنم ولی باشه میپرسم یه وقت شاید دلش یه چیزی رو بیشتر بخواد😁

دستت دردنکنه عزبزم😍نوش جونتون ان شا الله کوچولوهم به سلامتی به دنیا بیاد

مرسی عزیزم

انشااله کوچولوی تو هم به سلامتی به دنیا بیادو زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه❤️❤️