2777
2789

بی بی چک مدیکور استفاده کردم

سه بار هر سه جواب درست رو تو کمترین زمان ممکن دادن

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته  واسع من منفی هاش واقعا منفی بود  مثبت رو هم درست نشون داد

تاخیر نداره؟

آخه من علائم بارداری رو دارم ولی بیبی چک منفی شد!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
بی بی چک مدیکور استفاده کردم سه بار هر سه جواب درست رو تو کمترین زمان ممکن دادن

منم قبلا فقط مدیکور استفاده میکردم! ایندفعه داروخونه اینو بهم داد

منم قبلا فقط مدیکور استفاده میکردم! ایندفعه داروخونه اینو بهم داد

نمیدونم استفاده نکردم از این بیبی چک تا حالا 

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
تاخیر نداره؟ آخه من علائم بارداری رو دارم ولی بیبی چک منفی شد!

نه درست نشون میده 

شوهر من فقط همین مارک رو میخرید 

چند ماه اقدام بودم همش منفی میشد 

ماه آخر که باردار شدم ۴ روز مونده به پریودیم هاله انداخت

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه درست نشون میده  شوهر من فقط همین مارک رو میخرید  چند ماه اقدام بودم همش منفی میشد&nbs ...

پریود هم که نمیشم! معلوم نیست این علائم واسه چیه😑

سلام عزیزم من موقعی که باردار بود سه تا مارک مختلف و استفاده کردم که دوتا مثبت بود یکیش منفی ،اون منفیه مارکش یونی بود واسه همین به نظرم برو یه مارک دیگه مثل روژان امتحان کن

سلام عزیزم من موقعی که باردار بود سه تا مارک مختلف و استفاده کردم که دوتا مثبت بود یکیش منفی ،ا ...

یونی اشتباه نشون داد؟

سلام عزیزم.من این ماه باردار شدم

از ۴ تا مارک استفاده کردم که همشون مثبت بودن توس تاپک قبلم‌ هست. یکیش هم یونی تست بود ولی مارک روژان دو روز قبل از موعد هاله انداخت و دقیق بود.بعدش هم وندفو امتحان کردم بعدش هم یونی تست که درست بودن

سلام عزیزم.من این ماه باردار شدم از ۴ تا مارک استفاده کردم که همشون مثبت بودن توس تاپک قبلم‌ هست. ی ...

من دوتا یونی استفاده کردم،که یکیش منفی بود اون یکی هم اینجوری بود👈_|

یعنی  یه خط عمودی یه خط افقی!