2777
2789
خراب بوده فک کنم.بنظرم وندفو بزن خیلی دقیقه .روژان هم خوبه.

باید ببینم پیدا میکنم! قبلا از مدیکور استفاده میکردم! باید فردا برم یه داروخونه دیگه ببینم چه برندی دارن!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته  واسع من منفی هاش واقعا منفی بود  مثبت رو هم درست نشون داد

بیبی چک ویتا ساین تاحالا استفاده کردی؟؟؟؟

درسته؟؟؟

ببخشید زمان مناسب برای استفاده بیبی چک کی هست؟؟؟

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
بیبی چک ویتا ساین تاحالا استفاده کردی؟؟؟؟ درسته؟؟؟ ببخشید زمان مناسب برای استفاده بیبی چک کی هس ...

سلام عزیزم.من استفاده نکردم.ولی زمان دقیقش ۷ رو بع. از موعد هست ولی بعد موعد هم بزنی جواب میده.من دو روز قبلش زدم جواب داد روژان بود اولیه

بیبی چک ویتا ساین تاحالا استفاده کردی؟؟؟؟ درسته؟؟؟ ببخشید زمان مناسب برای استفاده بیبی چک کی هس ...

نه عزیزم 

مدیکور و یونی و مدل خودکاری ریما و یه چیز دیگه که اسمش یادم نیست 

والا من از دست شوهرم گرفتار بودم 

کیلویی بی بی چک میخره 

از فردای اقدام بهم میگفت تست بزن 

خودشم پشت در دستشویی منتظر میموند 

سر دخترم همون ماه اول باردار شدم و ۷ روز مونده به پریودی مثبت شد 

۸ سال پیش بود و اون موقع بی بی چک خودکاری بود ، خارجی هم بود ، الان اونا اصلت پیدا نمیشه 

سر پسرم که الان باردارم چند ماه اقدام کردم 

ماهی که باردار شدم ۴ روز مونده به موعد مثبت شد 

سیکلمم ۲۸ روزست

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

سلام عزیزم.من استفاده نکردم.ولی زمان دقیقش ۷ رو بع. از موعد هست ولی بعد موعد هم بزنی جواب میده.من دو ...

سلام 

نمیدونم سریع قبلی زدم مدیکور بود منفی شد 

گفتم این سریع عوضش کنم د اگ درست بگم دقیقا هفت روز ازش گذشته و سینه هام به شدت درد میکنه 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
نه عزیزم  مدیکور و یونی و مدل خودکاری ریما و یه چیز دیگه که اسمش یادم نیست  والا من از د ...

الهی عزیزم قدمش خیر باشه😍

خدا هر دوتاشونو واست حفظ کنع

من شوهرم از بیبی چک متنفره خودمم چند سری زدم منفی شد دیگ امیدی ندارم این سریع هم ولی چون علائمشو داشتم گفتم بگیرم

انقد استرس دارم گذاشتم فردا صب زود ک بیدار شدم امتحان کنم

میشه دعا کنی مثبت باشه بچع خیلی دوست دارم😍

الهی عزیزم قدمش خیر باشه😍 خدا هر دوتاشونو واست حفظ کنع من شوهرم از بیبی چک متنفره خودمم چند سر ...

قربونت برم مهربون 

حتما دعا میکنم عزیزم 

انشاالله به حق فاطمه ی زهرا فردا یه روز خاطره انگیز برات میشه و دامنت سبز میشه❤️🙏

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عزیزم روژان بگیر خیلی دقیقه

اگر اینجا پیدا کنم حتما میگیرم چون اکثرا میگن روژان خوبه! ولی باید ببینم پیدا میکنم یا نه

الهی عزیزم قدمش خیر باشه😍 خدا هر دوتاشونو واست حفظ کنع من شوهرم از بیبی چک متنفره خودمم چند سر ...

آخه چجوری میشه آدم علائم بارداری داشته باشه ولی باردار نباشه😑قربون خدا برم،اون وسطا هی میگه بذار بچه بدم بهشون بعدش پشیمون میشه😁