2777
2789
عنوان

دوران عقد شب پیش هم میخوابیدین؟

1864 بازدید | 40 پست

سلام خانما یه سوال

تو دوران عقد میذاشتن شب پیش هم بخوابین یا مسافرت برین با هم؟ 

اینم بگم خانواوه معتقد و نسبتا سخت گیری دارم 

میخوام بدونم کسایی که شرایط منو دارن عادیه که نذارن پیش هم بخوابیم؟ 

نه نمیذاشتن 

کابوس بود دوران عقدم 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس. ما همه ی مسافرت هامونو دوره ی عقد رفتیم. اکثرشو. بعدشم حلال خداست. البته اگه آدمت آدم باشه. اگه ازدواجت سنتی هست و طرف رو نمیشناسی و هنوز بهش اعتماد نکردی باید بگم جانب احتیاط رو رعایت کن که پشیمون نشی

ای واییی اخه دوره عقدم قراره طولانی بشه که😞

منم ۳ سال بود 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دقیقا خانواده منم همینجوری که گفتین هستن اوایل یکم سخت گرفتن ولی دیگه کاری ندارن

جدی؟ 

اخه من قراره دو سال تو عقد باشم

از طرفی هم خانواده نامزدم انقدرا سخت گیر نیستن و نامزدم توقع داره بمونم پیشش

ولی خانوادم خیلی سخت گیرن 

چند روز دیگه عقدمه نمیدونم چجوری  به نامزدم بگم قرار نیست پیش هم بخوابیم