شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر من که اصلا اجازه نداد.یک ماه عقدبودیم به همسرم گفت توبیا خونمون ولی اجازه نمیدم دخترم بیاد خونتون.توهم ازصبح بیا ولی اخرشب برو.دقیقا اینوشب بله برون پیش خانوادش گفت
یس. ما همه ی مسافرت هامونو دوره ی عقد رفتیم. اکثرشو. بعدشم حلال خداست. البته اگه آدمت آدم باشه. اگه ازدواجت سنتی هست و طرف رو نمیشناسی و هنوز بهش اعتماد نکردی باید بگم جانب احتیاط رو رعایت کن که پشیمون نشی
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺