2777
2789
عنوان

دوران عقد شب پیش هم میخوابیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 40 پست

فعلا که عقد نکردین با مامانت بحث نکن راجبه این چیزا،خوب نیس

کم کم که رفت و آمد زیاد بشه و شناخت هم زیادتر بشه بیخیال میشن

الان با جر و بحث کردن فقط داری حساسشون میکنی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که عقد نکردین با مامانت بحث نکن راجبه این چیزا،خوب نیس کم کم که رفت و آمد زیاد بشه و شناخت ...

اخه یک ساله نامزدیم و واااقعا این یک سال سختی کشیدیم

باورت میشه تو این یکسال حتی یکبار با هم نذاشتن بریم بیرون هی به خودمون میگفتیم عقد میکنیم راحت میشیم حالا هم که اینجور 

منم به مامانم گفتم مامان اگر میدونین سخت گیر هستین خودتون با نامزدم صحبت کنین که اون از من ناراحت نش ...

حالا هرکاری کردید،تو این چیزا حرف از قول مامان باباتون نقل نکنید.

نقل کردن از قول اونها عواقب خوبی نداشته.

همین دیگه نمیدونم واسه چی میگن نه هر چی میگم مامان ما خودمون عقل داریم میدونیم چی بده چی خوب چرا ب ...

گور پدر حرف مردم 

بگو شوهرم از دستم دلخور بشه مهمتره یا حرف مردم 

پس فردا مشکل بیفته تو زندگیمون مردم میان حلش میکنن ؟

بنظرم به شوهرت بگو ی زیارت مشهد یا کربلا جور کنه چون زیارتیه نمیتونن ن بیارن بعدشم دیگه براشون کم کم عادی میشه 

گور پدر حرف مردم  بگو شوهرم از دستم دلخور بشه مهمتره یا حرف مردم  پس فردا مشکل بیفته تو ...

اتفاقا میخواستیم مشهد دانشجویی رو بریم از طرف نهاد رهبری اونم میگن واای نه زشته مردم میگن تا عقد کردن رفتن ماه عسل

اتفاقا میخواستیم مشهد دانشجویی رو بریم از طرف نهاد رهبری اونم میگن واای نه زشته مردم میگن تا عقد کرد ...

ن اونو استقامت کنید بگو این توفیق و سعادتش زود زود نصیب هرکسی نمیشه 

ما میریم نیاز نیست مردمم بفهمن 

حتما حتما برو هیچ اتفاقی نمیفته یذره شاید ناراحت بشن ولی تموم میشه وقتی اومدین سوغاتیم براشون بیارید از صحن زنگ بزنید بزارید حال و هوای حرمو ببینن خود امام رضا دلشونو گرم میکنه و کنارمیان با این قضیه 

درسته احترام مادروپدر واجبه ولی ن تا وقتی که بند رسمو رسومات اشتباه و حرف مردمن از اونطرفم رضایت شوهر به رضایت پدر مادر ارجعتره دلشو بدست بیار😉💖