یه دوست شمالی داریم دختره و پسره یک هفته خونه بابای دختره میخوابن یه هفته خونه بابای پسره ،حالا نمیدونم رسمشونه یا چی، ولی خوب الان ۴ ساله که عقدن و هنوز هم به فکر عروسی نیستن، دلیلش هم اینه ک کمبود حس نمیکنن، دلشون برا هم تنگ نمیشه چون همش پیش همن
در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط شب جمعه میامد میخوابید و نمیزاشتن شب دیگه بیاد منم نمیگذاشتن برم بخوابم
سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚♀️؛نه فضایی ام 👽🧞♂️؛نه ترسناکم 🧟♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
مگه خودمون عقل نداریم ؟ اگه از رابطه کامل میترسیدن ما ۳ سال صبر کردیم که بریم خونه خودمون بعد
اگه از حاملگی میترسیدن کووو بیا الان که اقدامم نمیشه نمیگیره شیطونه میگه همه اینا رو بهشون بگم
این همه سختگیری برای چی آخه زهر کردن روزای خوب عقد برای چی آخه
فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
من اصلا رابطه داشتن تو دوران عقد رو درک نمیکنم فکر کن تو خونه پدرت یا خونه پدر شوهرت رابطه داشته باشی باید جلو دهنت رو بگیری صدات درنیاد اخه چه کاریه 😐
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
خانواده ها نگرانن درست ولی به نظرم سخت گیری بیش از حد آدمو عصبی تر و لجبازتر میکنه من الان ۳ساله عقدم مامانم اون اوایل همش نگران بود که نکنه.... ولی واقعا من خودم دوست ندارم کع تا وقتی خونع خودم نرفتم رابطه نداشته باشم