2777
2789

سلام خوشگل ها، من ۸ماه پیش کراتین کردم به طرز وحشتناکی ریزش مو گرفتم بگید چیکاااااار کنم لطفااااااااا کمک ، خیلی ریزش دارم هیچوقت نداشتم تا قبل کراتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کراتین باعث ریزش مو هاتون نشده 

در واقع چون از شامپو بدون سولفات استفاده میکنید باعث میشه چربی کف سر تون بمونه و همین باعث ریزش بشه 

پس کراتین باعث نشده 

حتما برد دکتر پوست و مو 

یا اینکه از روغن های گیاهی استفاده کن

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 

عزیزم من کار رنگ‌و لایت و کراتین انجام میدم

ریزش مو بعد از کراتین دو تا دلیل داره معمولا

یکی اینکه مواد به ریشه مو خورده باشه

دوم اینکه استفاده از شامپو فری سولفات هست چون کف سرو به خوبی پاک نمیکنه باعث ریزش مو میشه هفته ایی یکبار فقط کف سرتو با شامپو معمولی بشور ساقه هارو شامپو فری سولفات بزن

عزیزم من کار رنگ‌و لایت و کراتین انجام میدم ریزش مو بعد از کراتین دو تا دلیل داره معمولا یکی اینکه ...

من یک هفته است انجام دادم شامپو همیشگیم که داو میزنم  بدون سولفات نزنم چی میشه؟؟

من یک هفته است انجام دادم شامپو همیشگیم که داو میزنم  بدون سولفات نزنم چی میشه؟؟

اگر شامپو معمولی به ساقه ها بخوره اثر کراتین از بین میره فقطباید کف سرتونو با شامپو معمولی ماساژ بدین ساقه هارو هم فری سولفات بزنین

عزیزم من کار رنگ‌و لایت و کراتین انجام میدم ریزش مو بعد از کراتین دو تا دلیل داره معمولا یکی اینکه ...

جدی اگه اینکارو کنم درست میشه ؟ جلوی سرمو اگه ببینی میشینی گریه میکنی از بس کم مو شده

جدی اگه اینکارو کنم درست میشه ؟ جلوی سرمو اگه ببینی میشینی گریه میکنی از بس کم مو شده

بله چون شامپو فری سولفات استفاده میکنین

کف سر تمیز نمیشه و چربی ها کف سر میمونن باعث ریزش مو میشه

با شامپو معمولی فقط کف سرتونوهفته ایی یکی دوبار ماساژ بدید بشورید فری سولفات فقط به ساقه ها بزنید شامپو معمولی اصلا به ساقه ها نخوره چون اثر کراتین از بین میبره