2777
2789
عنوان

زندگی با پدر و مادر خیلی سخته

553 بازدید | 19 پست

یه کار پیدا میکردم که میتونستم باهاش مستقل شم گورمو از خونه مادر پدر گم میکردم دیگه نمیکشه مغزم باهاشون زندگی کنم از این ور شغل درست حسابی نیس که بشه باهاش مستقل شد بخام تو ازمون ایتخدامی شرکت کنم حالا بر فرض اینکه قبول شدم و معلم شدم با دو تومن پول معلمی نمیشه مخارج یه زندگی رو گذروند دیگه حوصله مادر پدرو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واقعا درکت میکنم بعضی از پدر و مادرا جلوی پیشرفت ادمو میگیرن بنظرم اگر در توانت هست در حوضه ارایشگری زیر شاخه های مختلفی هست که میتونی یاد بگیری و درامدشون بالاس که کمک میکنه مستقل بشی و هم ی حرفه بلد باشی🌱

پدر مادرت اجازه تنها زندگی کردن رو میدن بهت ؟

مگه اجازه یه ادم بالغ دست پدر و مادرشه من اولین روزی که شاعل شم  مستقل میشم شاید شما تو خونه وصعیتت خوب باشه نمیشه که مادر پدر هر اشتباهی کردن ما بگیم عیب نداره چون مادر پدرمه چشم پوشی کنم

مگه اجازه یه ادم بالغ دست پدر و مادرشه من اولین روزی که شاعل شم  مستقل میشم شاید شما تو خونه وص ...

فقط یه سوال بود چرا گارد میگیری

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

ازدواج که کنی دلت واسه خونه پدر مادرت لک میزنه  حاضر میشدی با هزار تا تحقیر همونجا باشی

خوبه نوشتم تو متن منظورم مستقل شدنه چجوری استنباط کردی میخام ازدواج کنم

من اذدواج کردم ولی هیچی خونه پدر مادر نمیشه اینجا همش بشور بساب تازه بعدشم ازم تشکر نمیشه و شوهرم هم ...

موافقم باهات خونه پدر و  مادرمون چقدر خوشبخت بودیم و قدر ندونستیم حالا هر کاری میکنیم باز ب چشم نمیاد فکر میکنن بیکار نشستیم تو خونه پدر و مادرمون هفته ایی ی بار ظرف شاید میشستم شاید نه😕

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40