2777
2789
عنوان

دوستان میخوام برگردم کشوری که بودم بلیط گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 48 پست
مطمئنی؟؟ایران مملکته پیشرفت نیست اینجا خودتو بکشی بتونی یه حقوق متوسط دربیاری حقوقی که تهش نه خونه ب ...

از کجا مطمئنی اونجا موفق میشی 

اونجا رفتی از کجا معلوم ازت حمایت شد 

اصلا اونجا قراره چیکار کنی که حقوق بالا و زندگی مرفه داشته باشی 

مگه تحصیلات چیه، چقدر سرمایه داری که به درد اون اب بخوری و ازت حمایت کنن 

😐🤷🏻‍♀️

اسی تاپیکا قبلیتو خوندم..

اگه این جا هر دوتون شغل دارید می تونید یه زندگی متوسط داشته باشید..هر طور می دونی ولی خودت از مزایا و معایب اونجا بهتر خبر داری..بهتر می تونی تصمیم بگیری..اینجا هنه ما می گیم برو..چون از شرایط راضی نیستیم ولی نمی دونم تو اون طرف چی بهت می گذره..خودت باید سبک سنگین کنی ببینی با کدوم راحتتری..منم الان تو غربتم ولی تو کشور خودم..اما بازم سخته برام..شما که دیگه چند ماه یه بارم نمی تونی بیای خانوادتو ببینی..همه چیز مسایل مالی نیست..محبت هست..دلبستگی هست..اینا رو هم باید در نظر گرفت..اونجا فقط مسایل مالی حله..ولی کسی رو نداری...اینجا به طور نسبی همشو داری..یکی کمتر یکی بیشتر..باز هر طور می دونی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پُز، رو پوستی باشه فهمیدیم بچه مایه داری😐🚶🏻‍♀️

مگ میشناسیمش ک پز بده ،این حزفا چیه افتاده رو زبونتون 

هرچی ک باشه اختلاف طبقاتی همه جاهس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پُز، رو پوستی باشه فهمیدیم بچه مایه داری😐🚶🏻‍♀️

خیلی ممنون بابت نطرتتون من بچه مایه دار نیستم و از شارستان رفتیم لطفا درست صحبت کن شاید با این طرز حرف طدن باعث رنجش کسی بشید

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

اگه کشور خوبی رفتی و رو آینده بچت تاثیر داره آدم باید تحمل کنه سختیا رو خودتم کار کنی میتونی پول مهد بچه رو بدی یا نه ؟ خب بقیه زوجهایی که اونجان چیکار میکنن اگه پول مهد اینقد گرونه؟ 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اگه کشور خوبی رفتی و رو آینده بچت تاثیر داره آدم باید تحمل کنه سختیا رو خودتم کار کنی میتونی پول مهد ...

ما ویزای پنج ساله موقت هستیم اگر دایم بودیم یا سیتیزن باشیم ۸۵درصد هزینه مهد را دولت میده ولی به ما نمیده 

بله خودم برم سرکار تمام حقوقم بدم میشه 

از کجا مطمئنی اونجا موفق میشی  اونجا رفتی از کجا معلوم ازت حمایت شد  اصلا اونجا قراره چی ...

من زبانم در حد کم خوبه همسرم زبانش عالیه و اونجا میره سرکار من اینجا به نطرم موفق تر بودم ولی اونجا تا زبانم خوب بشه خیلی طول میکشه

خیلی ممنون بابت نطرتتون من بچه مایه دار نیستم و از شارستان رفتیم لطفا درست صحبت کن شاید با این طرز ح ...

من قصد شکستن دلتون و ازرده خاطر کردنتون نداشتم🌹

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
من زبانم در حد کم خوبه همسرم زبانش عالیه و اونجا میره سرکار من اینجا به نطرم موفق تر بودم ولی اونجا ...

پس بمون همین جا 

خودت الکی اسیر غربت نکن 

از همسرت هم بخواه همین جا بمونه 

همین جا دنبال موفقیت بگردید 

😐🤷🏻‍♀️
پزشکی!!!!

خیلی خوبه 

ولی ما همین جا کم کم پزشک متخصص نداریم، که تخصصش همین جا گرفته همین جا هم خدمت می کنن 

یکی از دوستان پدرم، فوق تخصص اطفال هستن، خانمش هم داروساز 

دخترشون هم ده ساله انگلیس، اقامت داره، وقتی بازنشسته شد، گفتیم دکتر برو خارج پیش دخترت خوش باش

گفت من اینجا خوشم، خدمت به هموطنانم حالم خوب میکنه، برم اونجا چی بگم 

یک مطب لاکچری تو بهترین نقطه شهر باز کرده، طبابت می کنه، هرازگاهی میرن دیدن دخترشون 

از زندگیش هم خیلی راضیه، همیشه شاداب و سرزنده هست هیچ وقت هم نمی ناله

😐🤷🏻‍♀️