2777
2789
عنوان

حرف مردم داره دیوونم میکنههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 52 پست
مامان منم اینطوریه متاسفانه 🤦‍♀️

یعنی از دست این مامانا! به خدا بعضیا مامانشون اینقدر با سیاستن! میدونن چه حرفی رو بزنن چی رو نباید بگن! اما مامان من بی نهایت سادس و اصلا سیاست نداره! بهش هم میگم ناراحت میشه بهش بر میخوره! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم من😍فدایییییی تو دختر زرنگ و باهوش و با استعداد 🥳🥳 من از ته دل از خدا میخوام فردا با ش ...

باورت میشه الان ی لحظه از تهههه دل ذوق کردم مرررررسی انشالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده❤️

عزیزم خیلی ناراحت شدم🥺

اماااا

تو حتما حتما حتمااااااا فردا قبول میشی مطمئن باشششش من میدونم.. میای تاپیک میزنی و میگی قبول شدم و این زجرو تموم میکنی!امیدوارم همیشه موفق باشی و حالت خوب شه عزیزم😍🦋

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)
یعنی از دست این مامانا! به خدا بعضیا مامانشون اینقدر با سیاستن! میدونن چه حرفی رو بزنن چی رو نباید ب ...

اره افرین دقیقا ناراحت میشه قهر میکنه

مخصوصا سر مسئله ازدواج 

من هرچی بگم به بقیه میگه چه فامیل خودش چه فامیل پدرم

اعصاب برام نمونده . هر فامیلی منو میبینه فاز نصیحت برمیداره.

خیلی وقته دیگه راجع به هیچی صحبت نمی کنم

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

باورت میشه الان ی لحظه از تهههه دل ذوق کردم مرررررسی انشالله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده❤️

فدات شم من دختر ناز 😍چون مطمعنی که قراره فردا خوشحالللل بیای بیرون برا همینه ذوقت 😘😘😘

ممنونم ازت 🤩🤩🤩

منتظرتیم فردااااا🥳🥳🥳🥳🥳

واقعا ااا دمت گرم! آفرین من هرچی میکشم از اینه که افتادم سر زبون همه! تیتر اول اخبار! امیدوارم موفق ...

می‌دونی چی شد، بچه بودم با انتخاب رشته ی فامیل رفتم دانشگاه، حتی تا ۲۴ سالگی فوق لیسانس رشته ای که هییییچ علاقه ای بهش نداشتمو گرفتم. بعدش به خودم اومدم گفتم آخه این راه من نیس. کلی با خودم کلنجار رفتم. آخرشم از ۲۶ سالگی مجدد شروع کردم به خوندن واسه کنکور. ولی این بار دهنمو بستم. الانم فامیلام فک می‌کنی دست از سرم برداشتن؟ همش می‌گفتن کی می‌ری سر کار، که منم آب پاکیو ریختم رو دستشون و گفتم من دیگه تحصیلاتم تموم شده، رشته ایم که خوندم کار نداره. دیگه واسه خودم بخور بخوابم!!! ولی نمی‌دونستن این بار دارم می‌رم پی علاقم. قربونت. اگه وقت کم نمیوردم خیلی خوب می‌شد ولی الانم بد نیس. ان شاءالله هر چی که خیره پیش بیاد. تو هم فقط علاقتو پیدا کن و بخاطر حرف مردم عمر و جوونیتو پی رشته ای که دوسش نداری و کار هم نداره نذار. بکوب بخون. و به دیگران بگو مامانم فک می‌کنه من دارم می‌خونم ولی اصلا حال درس خوندن نیس! گولشون بزن، تو خونه خودتو به درس مشغول کن. هر از گاهی هم یه فیلم ببین. 💓💓💓

اره افرین دقیقا ناراحت میشه قهر میکنه مخصوصا سر مسئله ازدواج  من هرچی بگم به بقیه میگه چه فام ...

الان همه برای من شدن مشاور و متخصص کنکور! هر کی ی چیزی میگه! باورت میشه انتظار دارن نتیجه کنکورمو ببرم دودستی تقدیمش ن کنم بگم بفرمایید نظر بدین! هعییی خدااا

الان همه برای من شدن مشاور و متخصص کنکور! هر کی ی چیزی میگه! باورت میشه انتظار دارن نتیجه کنکورمو بب ...

الان دیگه من درجه ای رسیدم که تو چشم طرف نگاه میکنم میگم به توچه😄

تو هم میتونی

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍