2777
2789
عنوان

حرف مردم داره دیوونم میکنههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 52 پست
بیکارن دیگه من ازهیچکس نپرسیدم کنکورو چطوردادی حتی به خرفتا گفتم ازبچه های کنکوری نپرسید چیکارکردی ا ...

باور کن فقط بقال سر کوچه راجع به کنور من نظر نداده! مامان من اصلا سیاست ندارههههه بهش میگم حداقل حرفاشونو به من نگوووووو! ولی هم میگه هم مقایسه میکنه نتیجش شده یه دختر افسرده بیمار روانی!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو ننداز تو بازیه مامانا اینا مسابقه گذاشتن همونایی که به نظرت میاد هیچی نمیگن مطمئن باش براشون مهم بوده و تیکه میپرونن فقط تو متوجه نمیشی چون مامانه تو نیستن هیچکس اروم و ریلکس کنکور نمیده همه مثله چی میخونن اینایی که رتبه خوب میارن بیشتر از دو سه سال خوندن پسرعموی من رتبه چهارصد بود از راهنمایی شروع کرده بود تست و اینچیزارو داداشم همکلاسیش بود میگفت 

عزیزم ده ساله دیگه همه یادشون رفته اینچیزارو خیلی از کسایی که الان شاکی هستی ازشون ممکنه ده سال دیگه اصلا نبینیشون خودتو برا اینچیزا نابود نکن تلاشتو بکن هر چی خدا بخواد شاید صلاحه تو یه چیزی باشه که خودتم نمیدونی 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
باور کن فقط بقال سر کوچه راجع به کنور من نظر نداده! مامان من اصلا سیاست ندارههههه بهش میگم حداقل حرف ...

درک نمیکنن میفهمم حستونو زندگی شمابه خودتون مربوطه تلاشتونو کردین رهاکنید وبه خداواگذارکنیدنتیجه رو بهترینوبراتون رقم میزنه

تمومش کن بذار گم شه این کنکور 

یعنی حاااااالم از هر چی کنکوره بهم میخوره نابود کرد زندگی و جوونی منو! باور کن یه روزایی صبح با گریه از خواب بلند میشدم! با ی بغض سنگین تو گلوم! تا میخواستم برم مهمونی یا حداقل یه فیلمی ببینم میگفتن مگه تو کنکور نداری! یه عذاب وجدانی میدادن که همون فیلم و مهمونی هم زهرم میشد! 

سلام عزیزم، ناراحت نباش، درکت می‌کنم. من چی که ۲۷ سالم شده و امروز کنکور انسانی دادم! به کسیم نگفتم. ...

واقعا ااا دمت گرم! آفرین من هرچی میکشم از اینه که افتادم سر زبون همه! تیتر اول اخبار! امیدوارم موفق باشی! کنکور چطور بود خوب بود! 

مرسی چقدر قشنگ گفتی. یه دنیا ممنون برام دعا کن لطفا

قربونت برم من😍فدایییییی تو دختر زرنگ و باهوش و با استعداد 🥳🥳

من از ته دل از خدا میخوام فردا با شوق زیاد از کنکور بیای بیرون و تاپیک بزنییییی ک عالییییی بوده کنکور برات🥰🥰حتمااااا خبرمون کنیییییی