2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم خونه میخرید

134 بازدید | 23 پست

واحد ۱۷۰ متری که ورودی و لابی و پارکینگ و خود واحد شیک تر باشه و به تعمیرات کمی نیاز داشته باشه فقط سرمایش کولر آبی هست که اگر بخایم اسپیلت بذاریم باید یه قسمتی بکَنیم و یمقدار زمان میبره و بالکنش هم یکم کوچیک بود و فقط از یه اتاق راه داشت.یا واحد ۱۹۰ متری که ورودی و لابی و پارکینگ معمولی تره و خود واحد هم به تعمیرات بیشتری نیاز داره اما سرمایش اسپیلت هست.این مورد بالکنش از آشپزخانه راه داشت و بزرگتر بود و قابلیت اینو داشت آشپزخانه کثیف بشه.هردو هم ۳ خواب هستن لوکیشن هم مورد ۱ کوچش مرغوبیت بیشتری داره اما مورد ۲ هم خوبه کوچش بازیک تر اما سرسبز و پر از درخته فقط مشرف داره اما مورد ۱ مشرف نداره

شما باشید کدوم مورد انتخابتونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.