2777
2789
عنوان

حرف مردم داره دیوونم میکنههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 52 پست
باورت میشه از استرس تموم تنم داره میلرزه!! دارم خفهههه میشم! 

عزیزم چه فامیلی دارید عقده بقیه رو هم سر تو خالی کردند بعدم انسانی و ریاضی چیکار داره به تجربی کاش مامانت بعد دوسال تحربه کرده بود هیچی نمیگفت ان شاءالله تمسال قبولی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مادر منم مثل مادر شماست حتی ویژگیهای بدم‌رو هم میگفت و منو خراب میکرد بقیه هم به خودشون اجازه میدادن هر حرفی بزنن ولی چه میشه کرد ما نمیتونیم عوضشون کنیم .فردا برو کنکورت رو بده هرکس ازت پرسید بگو خراب کردم افتضاح بود، خودتو راحت کن. ایشالله نتیجه کنکورت خوب میشه

ما دوباره سبز می شویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه برای من شدن مشاور و متخصص کنکور! هر کی ی چیزی میگه! باورت میشه انتظار دارن نتیجه کنکورمو بب ...

خوب به نظرم نتیجت رو به مامانتم نگووووو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان همه برای من شدن مشاور و متخصص کنکور! هر کی ی چیزی میگه! باورت میشه انتظار دارن نتیجه کنکورمو بب ...

عزیزم من یه نصیحت می کنمت حاصل سال ها زجر کشیدن خودمه.

منم دقیقا مثل تو بودم. درس که جای خود دارد. من حتی برای آزمون رانندگی عملی هم اینجوری بود که هر بار برادرم زنگ میزد می گفت چی شد قبول شدی یا نه؟ اگه نشده بودم میگفت ای بابا این که کاری نداره. بعد دختر خودش دقیقا دوبرابر من رفت امتحان داد تا قبول شد. ولی من شعور خودم رو حفظ کردم و حتی یک بار ازش نپرسیدم. وقتی گفت قبول شده فقط بهش تبریک گفتم. 

اگه قبل از کاری زیاد بیای اعلام کنی به بقیه، شک نکن اون کار پایان خوشی نداره یا لااقل اینه که به گیر و گور میخوره. همیشه در سکوت همه کارت رو پیش ببر و وقتی نتیجه گرفتی اعلام کن. اینجوری هیچ توقعی ایجاد نمیکنی حتی یه موفقیت کوچیک هم خیلی صدا میکنه. 

اگه فکر میکنی مامانت هم میره میگه به اونم نگو

من شبی که فرداش مصاحبه شغلی داشتم به مامانم گفتم فردا یه کاری دارم برام دعا کن ولی حتی نگفتم کارم چیه! در این حد پنهانکار شدم چون خیلی اسیب خوردم.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

ضمنا با فامیل هم یه جوری برخورد کن که بفهمن اصلا و ابدا نم یخوای به سوالاتشون جواب بدی

من بابام می پرسه حقوقت چقده؟ میگم من مفت کار میکنم!   

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل