حالم خیلیییی داغونه من 2 سال پشت کنکور بودم و فردا کنکور دارم(تجربی) توی این دوسال اینقدر فامیل ها دخالت کردن اینقدر حرف مفت زدن که الان فقط ی مرده متحرک شدم! هیچ جا نمیرفتم گاهی پیش میومد 1،2 ساعت میرفتم مهمونی جایی همه میریختن سرم از کنکور چه خبر؟ هنوز داری میخونی! خسته نشدی! وللللش کن باباااااا مهم نیس! حالا چند درصد زدی! چه رشته ای میخوای بخونی! چرا موندی پشت! کارنامتو بیار بهت بگم بری کدوم رشته! میخوای بری فلان رشته میگن اصلا پول نداره! مشاورت کیه! چقدر خرج کردی! کنکور مال سهمیه داراست! سالن مطالعه میری یا خونه ای! و..... یعنی حالمممممم داره بهم میخوره! بعد اعلام نتایجم همشون به ترتیب زنگ میزنن خبر میگیرنننن! به گوشی خودم، خونمون مامان و بابام! بچه ها خیلی حالم بده من متااااسفانه مامانم از اون دسته آدم هایی هستش که خیلی به شدت سادس تمام اصرار و جزئیات زندگی و کنکور منو به همه میگه و گفته!و متاسفانه علاقه عجیبی به تعریف و تمجید داره اینقدر براشون توضیح داده من چیکار میکنم و چه هزینه هایی برام کردن همه الان فکر میکنن من چه شاخی هستم!پسر داییم که برای کنکور میخوند هر وقت که از مامانش میپرسیدن داره چیکار میکنه میگف هیچی علی ما سیب زمینیه! اصلا درس نمیخونه همش پای تلویزیونه! بعد همون آدم رتبه 500 ریاضی شد!! دختر عمم رتبه 72 انسانی شد مامانش یه کلمه به کسی حرفی نمیزد که داره چیکار میکنه! اینجوری بچه هاشون آرامش اعصاب داشتن نه مثل من! مامانم میگه اینا که میپرسن احساس همدردی دارن که همش ازت میپرسن!!! شما بگین این اسمش همدردی!!! توی این دو 3 سال اخیر بخدا یه روز عین آدم زندگی نکردم! الانم پشتم داره میلرزه که اگه نشد! اگه فردا خوب ندادم جواب همه رو چی بدمممممم!! بچه لطفا نگین حرف مردم برات مهم نباشه ما اکثرا هممون اینو میدونیم ولی نا خودآگاه حرف بقیه رو مون تاثیر داره! الانم با مامانم سر همین موضوع دعوام شد دارم گریه میکنم و به شدددددت استرس دارم میشه یکم آرومم کنید!!
یعنی از دست این مامانا! به خدا بعضیا مامانشون اینقدر با سیاستن! میدونن چه حرفی رو بزنن چی رو نباید بگن! اما مامان من بی نهایت سادس و اصلا سیاست نداره! بهش هم میگم ناراحت میشه بهش بر میخوره!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو حتما حتما حتمااااااا فردا قبول میشی مطمئن باشششش من میدونم.. میای تاپیک میزنی و میگی قبول شدم و این زجرو تموم میکنی!امیدوارم همیشه موفق باشی و حالت خوب شه عزیزم😍🦋
ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)
واقعا ااا دمت گرم! آفرین من هرچی میکشم از اینه که افتادم سر زبون همه! تیتر اول اخبار! امیدوارم موفق ...
میدونی چی شد، بچه بودم با انتخاب رشته ی فامیل رفتم دانشگاه، حتی تا ۲۴ سالگی فوق لیسانس رشته ای که هییییچ علاقه ای بهش نداشتمو گرفتم. بعدش به خودم اومدم گفتم آخه این راه من نیس. کلی با خودم کلنجار رفتم. آخرشم از ۲۶ سالگی مجدد شروع کردم به خوندن واسه کنکور. ولی این بار دهنمو بستم. الانم فامیلام فک میکنی دست از سرم برداشتن؟ همش میگفتن کی میری سر کار، که منم آب پاکیو ریختم رو دستشون و گفتم من دیگه تحصیلاتم تموم شده، رشته ایم که خوندم کار نداره. دیگه واسه خودم بخور بخوابم!!! ولی نمیدونستن این بار دارم میرم پی علاقم. قربونت. اگه وقت کم نمیوردم خیلی خوب میشد ولی الانم بد نیس. ان شاءالله هر چی که خیره پیش بیاد. تو هم فقط علاقتو پیدا کن و بخاطر حرف مردم عمر و جوونیتو پی رشته ای که دوسش نداری و کار هم نداره نذار. بکوب بخون. و به دیگران بگو مامانم فک میکنه من دارم میخونم ولی اصلا حال درس خوندن نیس! گولشون بزن، تو خونه خودتو به درس مشغول کن. هر از گاهی هم یه فیلم ببین. 💓💓💓
اره افرین دقیقا ناراحت میشه قهر میکنه مخصوصا سر مسئله ازدواج من هرچی بگم به بقیه میگه چه فام ...
الان همه برای من شدن مشاور و متخصص کنکور! هر کی ی چیزی میگه! باورت میشه انتظار دارن نتیجه کنکورمو ببرم دودستی تقدیمش ن کنم بگم بفرمایید نظر بدین! هعییی خدااا