2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه برای قرار پیشنهاد ازدواج - لطفاً خواهری کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا ایده ایی ندارم که در قراری که به زودی پیش رو داریم، و قراره نظر قطعی خودش در مورد اد ...

فک کنم تنها کسیم که کل متنو خوند و عشق واقعی و بی حدت لذت برد اما متاسفانه این خانم مشخصا خیلی هم نسبت به شما راغب و مشتاق نیس 

من اگه حوصله داشتم این متن رو بخونم تا حالا پزشکی قبول شده بودم 

بابت طولانی بودن متن پوزشخواهم. اونها داده های مساله بودند. تو دوتا پست جلو طر صورت مساله آورده شده!

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.

برادر من،همین اول کار بهت بگم اگ یکی اینجوری انقد کتابی بام حرف بزنه کنسله😐

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
فک کنم تنها کسیم که کل متنو خوند و عشق واقعی و بی حدت لذت برد اما متاسفانه این خانم مشخصا خیلی هم نس ...

رفتار هایی از خودش بروز میده که خلاف این رو نشون میده.

اولین دیدار ما فک میکنی کجا بود؟

بهت بگم جا میخوری!

آسانسور بیمارستان! از اتاق عمل اومده بودم.

بیهوش بودم دست منو گرفت. به هوش اومدم... 

صداشو شنیدم مدهوش شدم.

از صبح تا ظهر پشت درب اتاق عمل منتظر من بود و خودم هم نمیدونستم!

همه زندگیش رو رها کرده بود و اون روز اومده بود دیدن من.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.

با اینک باور اینا سخته ولی یه خواستگاری رویایی...یه ماشین خوب باشه یا کرایه کنی ک خب تو ایران نمیشه بگی لیموزین ولی یچیز متفاوت بعد حتی اگه تونستی لباسی ک اون روز باید بپوشه رو خودت از قبل براش فرستاده باشی...یه رستوران ،کافه یا سینما کامل قرق کنی یا اگ وسعت در این حد نرسید یه میز رزرو کنی یه انگشتر برلیان و یه دسته گل بزرگ رز قرمز و تیپ  خودتم بهترین تیپی ک میتونی ..حتما صندلیو براش بکشی عقب در ماشینو باز کنی ..بهش نگاه مستقیم کنی دستاشو بگیری حرف دلتو بزنی حتما زانو بزنی خواستگاری کنی و اگ مطمئنی جوابش مثبته بگی کسی از دور فیلمبرداری کنه..کادوی خاصی جز حلقه و گل نیاز نیس