2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه برای قرار پیشنهاد ازدواج - لطفاً خواهری کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 87 پست
به عنوان یه خانم از خوندن تاپیک تخیلیِ کسی که کلا سه ساعته عضو شده راضی‌ام چون مطمئن شدم کار خوبی کر ...

خیر قبل از رفتنم خریدم ، و ارسال کردم. تو بیمارستان دو روز بعد پیگیر شدم.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینک باور اینا سخته ولی یه خواستگاری رویایی...یه ماشین خوب باشه یا کرایه کنی ک خب تو ایران نمیشه ...

ممنونم ازت

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
رفتار هایی از خودش بروز میده که خلاف این رو نشون میده. اولین دیدار ما فک میکنی کجا بود؟ بهت بگم جا ...

بنظرم بگین به رانندتون شما رو ببره پیش ایشون کادو هم ی شاخه گل و حلقه در صورتی که موافق باشه 

کی‌بهش آدرس داده بود ؟ شما کدوم شهری

از طریق همکاران و دانشجو هام فهمیده بود.

یه چیزی بگم داستان کاملا دروغ بنظر میاد یا بد بیان شده نمیدونم واقعاً اولش عاشق همکارم شدم بعد میگی یه استان دیگه هست بعد میگه تهران شاغله یه جوری ک‌انگار یه شغل متفاوت از تو داره

به عنوان یه خانم ایده یا پیشنهادی برای قراری که پیش رو دارم دارید؟

سلام 

بالاخره نقص عضو پیدا کردید یا نه؟ 

در جواب سوال شما هم میگم که این خانم باهاتون ادامه نمیده کلا اخلاق ما خانمها اینه مردی بهمون بچسبه از چشممون میوفته 

ایشونم که حتی ملاقاتتون نیومدن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
یه چیزی بگم داستان کاملا دروغه اولش عاشق همکارم شدم بعد میگی یه استان دیگه هست بعد میگه تهران شاغله ...

این تصور شماست. ولی من چند ساله که سفارش هامونو به کارخونه اونا میدم. یکم قضیه پیچیده است.

سلام  بالاخره نقص عضو پیدا کردید یا نه؟  در جواب سوال شما هم میگم که این خانم باهاتون اد ...

نقص عضو پیدا کردم و چند ماه هم خانه نشین شدم.

برای اینکه بتونم دوباره روی پای خودم راه برم و زنده بمونم جنگ سختی داشتم.

خب به کارخونه اونا میدی بعد اینو از عکساش عاشقش شدی ینی؟ 

دقیقا. 

قضیه اش پیچیده است.

البته یک بار تو یه جلسه کاری دیده بودمش ولی من موقع کار یه آدم دیگم.