2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه برای قرار پیشنهاد ازدواج - لطفاً خواهری کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 87 پست
ب عنوان ی خانوم میگم زیادی هم خوب و مهربون و پر کادو باشی براش لوث میش و انگار میش وظیفه ت فقط با ک ...

خیلی خیلی سپاسگزارم.

من نه همیشه ، دو سه ماه یکبار یه بسته ایی میفرستم!

چند هفته یکبار هم گل.

اگر زندگی مشترکمون شروع شد، هر هفته یه دسته گل برایش میگیرم.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
خیلی خیلی سپاسگزارم. من نه همیشه ، دو سه ماه یکبار یه بسته ایی میفرستم! چند هفته یکبار هم گل. اگر ...

اخی الهی

عشق تون پایدار

بعدا ازواج نکردید لطفا منت نذارید سرش خدای نکرده ها ک من برات اینهمه کار کردم و تو فلان و بیسار

هرکار کردی بخاطر احساس عشق خودت بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چرا مثل باباها کتابی تایپ می کنی

چون واقعا همینطوری به فارسی معیار حرف میزنم.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
برادر من،همین اول کار بهت بگم اگ یکی اینجوری انقد کتابی بام حرف بزنه کنسله😐

راستش طرفم از من رسمی تر حرف میزنه!

چون واقعا گرفته😁

روزی که ازش درخواست میکنم حاضرید دوربین دست بگیرید؟

بنظرم کافیه اینقدر بهشون هدیه ومحبت ووو...کردین زیادی خوب بودن ازتون بیشتردور میشه..اگه واقعا دوستتون داشته باشه نزدیک میشه حس میکنم تلاشی نمیکنه...باکسی زندگی کنیدکه عشقتون دوطرفه باشه همیشه شماباشیدواون نباشه خوب نیس

راستش طرفم از من رسمی تر حرف میزنه!

شما یکم لحنتو صمیمی کن 

قطعا جوابه 

ولی نری قرار اول بگی عزیزم و فلان 

حس بدی ب آدم میده

همون شما خطابش کن ولی کتابی حرف نزن

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
با این طرز گفتارو نوشتارو ... نام کاربریتون یکم عجیبه پیشولک باید مینوشتین گربه خان

راستش نام مورد علاقه ام را گرفته بودن! یک صفت ادبی زیبا بود.

ولی خب من عاشق گربه ها و پیشولک هام!

فک کنم تنها کسیم که کل متنو خوند و عشق واقعی و بی حدت لذت برد اما متاسفانه این خانم مشخصا خیلی هم نس ...

یک روز ... یک دوست مشترک بین ما...

جمله ای رو بیان کرد از قول او.

در مورد من پرسیده بود ازش.

گفت دوستش دارم، اما میترسم.

میترسم که بهم وابسته بشه، و بخاطر مشکلات و گرفتاری هایم نتونیم بهم برسیم و ضربه بخوره، چون می‌دونم که خیلی دوستم داره.

او  خجالتی و درون گراست.

می‌دونم او هم حس داره ولی مردده.

من شخصیت منعطفی دارم.

تقریباً با هر خانمی میتونم زیر یک سقف زندگی کنم....

اما، سالها دنبالش بودم.

تا پیداش کردم.

شاید بتونم کسی را دوست داشته باشم، ولی عشق نه...

من عشق خود را به این دختر ابراز کرده و میکنم.

یک روز ... یک دوست مشترک بین ما... جمله ای رو بیان کرد از قول او. در مورد من پرسیده بود ازش. گفت ...

نه درونگراس نه خجالتی اینو مطمئن باش این دختر بین اینکه چی میخاد و چی نمیخاد مردده همین و اینکه مسائلی تو زندگیش وجود نداره که با زندگی شما همخونی نداره و این رو ضعف میدونه و نمیخاد احساس کنه داره خودتحقیری میکنه

من دو سال قبل از داده های آماری استفاده کردم و لیستی از رستوران های خوب تهران تهیه کردم. ضمن اینکه ر ...

چقدر نچسب بود کاراتون. اگه واقعی باشه البته. من یه دوستی ساده رو ترجیح دادم و بله رو هم گفتم