2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه برای قرار پیشنهاد ازدواج - لطفاً خواهری کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 87 پست
عنوانو که نفهمیدم چیه  ولی بچه ها کیا مثل من تا اخرش خوندن ؟😄 خب استارتر الان چکار باید کنیم ...

لطفا به عنوان یه خانم راهنمایی ام کن که چطور عمل کنم.

چطور بله را بگیرم! 

چطور دلش را سرقت کنم!

چه هدیه ایی بهش بدم و کجا ببرمش؟

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش منو نه طلا خوشحال میکنه نه گل

فقط و فقط سند ملک و زمین 

حالا شما علی الحساب براش یه حلقه بگیر تا بعد از بله گرفتن به سند برسی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

با اینکه حوصله متن طولانی نداشتم ولی همشو خوندم خیلی قشنگ و رمانتیک بود 

بنظرم همون یه جایی رو تزیین کنید و برید اونجا صحبت کنید و اگه میدونین جوابش احتمالا مثبته حلقه رو یه طوری جاسازی کنین غافلگیر شه😃

ایشالا جوابش مثبته

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
لطفا به عنوان یه خانم راهنمایی ام کن که چطور عمل کنم. چطور بله را بگیرم!  چطور دلش را سرقت کن ...

ببخشید چرا مثل باباها کتابی تایپ می کنی

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

بهترین هدیه گل ب نظر من

روز تولدش یه گلدون پر از گل بهش دادم ( حدود صد شاخه)

همین دیروز یه دسته گل ، هفت شاخه گل رز به نشانه عشق و دوستی برایش فرستادم.

با گلفروش نزدیک محل کارش قرارداد بستم.

پیشنهاد یا ایده ایی داری؟

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
لطفا به عنوان یه خانم راهنمایی ام کن که چطور عمل کنم. چطور بله را بگیرم!  چطور دلش را سرقت کن ...

والا نمیدونم چی بگم 

مثلا هدیه هایی که تا حالا دادید اصلا تو سبک رفتاری من نیست. 

فقط حس کزدم یکم زیادیچسبیذید به این خانم یکم خودتونو بگیرید براش یکم اونم تب و تاب داشته باشه به نظرم زیادی خونسرد و بی واکنشت نسبت بهتون و شما زیادی هیجانی و تندرو  

بله گرفتن هم شرایطتتون اوکی باشه و به دلش نشسته باشید قطعا خودش اوکی میده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چی شد که فکر کردی ممکنه بهت بله نگه ؟ 

با فرض تخیلی نبودن ، حس میکنم مهرطلبی و خیلی دیگه زیادی میچسبی اگر جواب رد بده علتش همینه 

در هر صورت اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

همه ی ایده ها رو خودت اجرا کردی 

بنظرم دست از متفاوت بودن بردار 

خیلی ساده ازش خاستگاری کن و بهش حلقه بده تامام 

فردا همونی میشه که امروز بهش فکر میکنی ، از امروز به رویاهای رنگیت 

واقعااینکارارو کردی خدایش یا ن چرا نمیری خواستگاریش سریع تراقای  عاشق

بله این کلمات پر تعداد تنها قسمت هایی کوچک بوده....

بارها ازش خواستم که با خانوده اش مطرح کنه ولی تردید و مشکلاتی داره. در قرار بعدیمون قراره نظر نهایشو بگه.

خب خوبه دیگه خوشبحالش😀همون رستوران عالیه 

من دو سال قبل از داده های آماری استفاده کردم و لیستی از رستوران های خوب تهران تهیه کردم. ضمن اینکه راننده ام را مامور کردم که مکان های مناسب برای قرارمون رو شناسایی کنه.