2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه برای قرار پیشنهاد ازدواج - لطفاً خواهری کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم آخرش شغل شما چیه ، مهندسی یا تدریس میکنی ک‌پکیج داری و دانشجو؟

من یک طراح صنعتی هستم. مدیر میان رده یه شرکت هستم. و به شرکت ها خدمات فنی در زمینه تحقیق و توسعه سخت افزار های پیشرفته ارایه میکنم.

برای ادای دینم به صنعت، گاهی اوقات آموزش هم میدم و در لابلای این کلاس ها افراد با استعداد را کشف میکنم و به طو رایگان آموزششون میدم تا بتونن یه مهندس طراح خوب باشن.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
نگید که توی کار کاشی و سرامیکییییییییییید

نه. تخصص من طراحی سخت افزاره.

من مهندس برقم.

آقایی هستم که خانمها برایم محترم هستند.  اینجا هستم تا به شما کمک کنم یا از شما راهنمود بگیرم.
لطفا به عنوان یه خانم راهنمایی ام کن که چطور عمل کنم. چطور بله را بگیرم!  چطور دلش را سرقت کن ...

ب عنوان ی خانوم میگم زیادی هم خوب و مهربون و پر کادو باشی براش لوث میش و انگار میش وظیفه ت

فقط با کادو و طرف عاشق نمیش

رفتارت براش جذاب باشه

از هدف هات بگو براش

از برنامه ریزی آینده ت

از وضعیت مالی و خونه ماشین ت

بنظرم شخصیت باید جدی باشه تا برا زن جذاب باشه  چاشنی ش در یک زمان بخصوص عاطفی و مهربون 

وای خوش ب حال اون دختر اون‌دقیقا برای تو‌چیکار کرد ؟؟

در زمان و مکانی که اصلا انتظارش رو نداشتم ، کنارم اومد....

بماند که سفارش های شرکتمون را بسیار ویژه پیگیری میکرد!