داستان زندگیمو بخونین همش بد اوردم همش بد اوردمحالم خوش نیست دارم میترکم دارم میترکم
قلبم درد گرفته چکار کنم آروم شم
تاپیک داستان زندگیمو بخونین😭
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
فقط ادمی ک خیانت دیدع میتونه درکت کنه فقط برات دعا مبکنم خدا بهت صبربدع💔
حالم خوب نیست هیچکس اینجا نیست بغلم کنه😭😭
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حال بدی هم جزئی از درد محسوب میشه،هرچقدر درد وناراحتی دیگران رو سرکوب کنیم و اجازه ندیم تخلیه کنه حال بدی هارو بدتره..شما حق داری حالت بد باشه،حق داری ناامید بشی،حق داری از مردا بدت بیاد،حق داری بخاطرش سوگواری کنی ولی حق نداری راهت رو دیگه بااون ادم ادامه بدی،درود بر تمام زنان خیانت دیده ی سرزمینم که جسارت و شجاعت رهاکردن آدم نادرست زندگیشون رو دارن،قربون دل همتتون برم🌹